Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 11 DECEMBRIE 2019. Discuţii importante!

MIERCURI 11 DECEMBRIE 2019. Cu Venus si Saturn in prim-plan, dragostea nu este un joc, este un angajament asumat pentru totdeauna. Ori esti prezent, ori iesi. Nu exista cale de mijloc. Acum este momentul adevarului. Incotro te vei indrepta. Singur? Venus si Saturn creste nevoia de a cauta un partener pentru o relatie de lunga durata care sa-ti indeplineasca nevoile si dorintele.

10 dec. 2019, 20:41
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 11 DECEMBRIE 2019. Discuţii importante!

Nu fi prea aspru cu tine daca esti pretentios. Pana la urma, este important sa gasesti exact persoana de care ai nevoie, nu pe cineva care doar sa te consoleze.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Libido crescut si pasiune sunt cuvintele cheie ale serii. O surpriza placuta de asteapta din partea partenerului. Relatia se transforma intr-o aventura erotica. Daca esti singur, fa cel mai important pas: iesi din casa! Distreaza-te!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Totul poate fi perfect in relatia ta dca faci uns ingur lucru: nu-ti mai face scenarii pesimiste la cea mai mica provocare. Daca esti singur, o persoana din anturjaul tau iti marturiseste ceea ce simte pentru tine si esti luat total prin surprindere. Sunt sanse sa se dezvolte ceva interesant intre voi.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

In relatia de cuplu totul decurge normal si poti si tu sa te relaxezi si sa stai linistit. E o perioada propice sa-ti faci planuri de viitor impreuna cu partenerul de cuplu. Daca esti singur, sunt sanse mari sa-ti intalnesti jumatatea.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.