Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 18 martie 2020. Nimic nu te poate opri!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 18 MARTIE 2020. Luna este in Capricorn si continua sa iti arate sprijinul. Conjunctia sa cu Marte si Jupiter, apoi cu Pluto iti da si mai multa putere. Toate "armele" sunt de partea ta. Ai tot ce-ti trebuie, acum trebuie sa si faci ceea ce trebuie. Nimic nu te poate opri sa obtii ceea ce-ti doresti cu adevarat!

17 mart. 2020, 20:11
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 18 martie 2020. Nimic nu te poate opri!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

O zi minunata sa te concentrezi mai mult pe dorintele partenerului de cuplu. Poate faceti impreuna o activitate care se inscrie pe lista lui de hobby-uri. Puteti fi incantati amandoi. Nu te concentra pe fleacuriel care iti pot aparea in cale. Daca esti singur, exprima-ti sentimentele fara sfiala!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Intri intr-o perioada erotica, indifernt daca esti singur sau ai o relatie de multa vreme. Apetitul crescut pentru dragoste te apropie de cineva special in viata ta. Te indragostesti iremediabil de persoana care iti este alaturi. Profita de acest context astral propice amorului!

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Pacea si armonia sunt la ordinea zilei in relatia ta de cuplu. Esti relaxat, optimist sit e bucuri de fiecare moment petrecut alaturi de persoana iubita. Nu este exclusa o cina romantica, o seara in doi in care sa va reamintiti inceputurile voastre ca si cuplu. DAca esti singur, incearca sa nu te lasi influentat de aceasta stare. Pastreza-ti pozitivitatea si „alesul/aleasa” nu va intarzia sa apara.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.