Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 24 IULIE 2019. Cui îi faci serenade azi?

O zi cu totul speciala. Mercur retrograd il intalneste pe Venus aflat in Rac. Da frau liber iubirii, cuvintelor siropoase. Pe cine vrei sa petesti azi? Cui ii faci serenade? Sau poate vrei sa scrii o poezie de dragoste?

23 iul. 2019, 19:28
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 24 IULIE 2019. Cui îi faci serenade azi?

Te vei simti romantic si inspirat. Profita de aceste ultime zile in care Venus este in Rac!

Iata ce rezerva astrele pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In viata personala lucrurile sunt calme si relaxate, iar relatia de cuplu beneficiaza de aceasta stare de spirit. Daca esti singur, nu uita ca este nevoie de doi pentru un tango, asa ca iesi in oras si gaseste-ti sufletul pereche.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Daca nu lasi ca problemele de la serviciu sa-ti afecteze viata de cuplu vei avea o zi foarte frumoasa alaturi de partener. Nu lasa viata profesionala sa influenteze negativ viata amoroasa. Esti singur? Ziua de azi este numai buna pentru a cunoaste pe cineva. Nu lua in calzul sa faci vreun compromis pentru ca sufletul tau pereche este pe cale sa apara.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Se anunta o zi buna pentru relatia de cuplu, o zi in care sa intaresti legaturile pe care le ai cu jumatatea ta. Impreuna veti pune relatia pe o fundatie noua, mai trainica. Daca esti singur, trebuie sa stii ca in curand vei intalni pe cineva care iti va da viata peste cap. Asa ca ai grija sa nu faci miscari grabite si mai ales gresite.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.