Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 26 iunie 2019. Curajul se răsplăteşte! Vezi cum

Luna este si azi in curajosul Berbec, deci nu e zi pentru ezitari. Cine ezita, pierde. Nu te mai gandi, fa ce ai de facut! Luna este in armonie azi cu Jupiter planeta norocului si cu Venus planeta iubirii, ceea ce da relatiilor un salt de energie fantastic.

25 iun. 2019, 18:48
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 26 iunie 2019. Curajul se răsplăteşte! Vezi cum

Daca sunt aspecte urgente ce au nevoie de atentia ta, azi este timpul sa te ocupi de ele. Nu e o zi sa privesti inapoi! Curajul se raplateste!

Citeste in continuarea previziunile pentru fiecare zodie in parte!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Nu da bir cu fugitii. Comunicarea este cheia rezolvarii problemelor tare. Orice preocupari ai avea, spune-i-le partenerului si te va putea ajuta. Daca esti singur, s-ar putea sa gasesti partenerul visurilor tale. Trebuie doar sa ai curajul sa-l abordezi!

Horoscop zilnic dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Astepti cu nerabdare sa petreci o seara minunata, intr-un cadru romantic alaturi de partenerul de cuplu. Profita la maximum de contextul astral care permite o deschidere a inimii si marturiseste-ti temenile si anxietatile. Daca esti singur, iesi, distreaza-te. Poti descoperi oameni dornici sa petreaca mai mult timp cu tine.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

In viata amoroasa pot aparea tensiuni care pleaca de la lipsa comunicarii. Vorbeste despre problemele tale, insa nu-ti incarca partenerul cu responsabilitati pe care nu le are. Daca esti singur, fii proactiv. Vei vedea cum ti se schimba viata de la minut la minut. Nu trebuie sa faci decat mici schimbari.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.