Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 13 IULIE. Se pregătesc schimbări mari în amor

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 13 IULIE 2019. Luna este in optimistul Sagetator si promite o zi lipsita de griji. Este sambata, incheiem o saptamana solicitanta si ne pregatim pentru alta la fel de intensa de luni incolo.

12 iul. 2019, 19:02
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 13 IULIE. Se pregătesc schimbări mari în amor

Deci da-ti voie sa te relaxezi, eliberaza-te de stres, distreaza-te! Fii spontan, fara sa depui prea mult efort, fii natural, lasa lucrurile sa se deruleze de la sine si spune DA fiecarui moment. Eclipsa partiala de Luna plina de marti bate la usa si orice moment de bine conteaza pentru a ne incarca bateriile. Schimbari mari se pregatesc.

Conversatiile cu partenerul pot scoate la iveala problemele cu care va confruntati in relatia de cuplu. Daca esti singur nu trebuie sa-ti mai faci griji: in curand cineva din grupul tau de prieteni iti va face cunostinta cu o persoana care iti va fura inima.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Atat tu cat si partenerul tau sunteti usor de enervat si va plangeti constant de acesta situatie. Cand tot ce ar trebui sa faceti este sa va asezati la masa si sa discutati deschis. Iar aceasta este o zi buna pentru a sta de vorba. Trebuie sa dai dovada de intelegere fata de partener, asa cum si el trebuie sa fie de partea ta trup si suflet. Daca esti singur, fa-ti timp pentru tine insuti si in curand lucrurile bune vor veni.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Trebuie sa stai de vorba cu jumatatea ta, sa analizati totul de-a fir de par pentru ca va aflati intr-o situatie limita. Treceti la treaba inainte de a fi prea tarziu si redeschideti canalele de comunicare dintre voi doi. Esti in cautarea sufletului pereche? Incepe prin a te iubi si fii bun cu tine insuti. Apoi poti face urmatorul pas si sa decizi ce fel de relatie vrei. Viata este facuta din urcusuri si coborasuri, nu uita asta.

Horoscopul zilei de dragoste RAC (21 iunie – 22 iulie)

Viata ta de cuplu pare sa stagneze ceea ce te cam irita. Daca te-ai plictisit sa fii singur, ai de ce sa fii fericit: este posibil sa intalnesti pe cineva chiar azi. Depinde, insa de tine, daca vrei sa nu sa iei lucrurile in serios.