Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 2 NOIEMBRIE 2019. Adu lumină în relaţie!

SAMBATA 2 NOIEMBRIE 2019. Soarele in Scorpion se armonizeaza cu Nodurile Lunare azi si exista lumina la capatul tunelului! Urmeaza aceasta lumina prin intuneric...

01 nov. 2019, 19:51
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 2 NOIEMBRIE 2019. Adu lumină în relaţie!

Este o zi buna sa fii aproape de oameni care vad si ei aceasta lumina, care iti sustin scopurile si te vad capabil sa strabati intunericul ca sa ajungi la lumina. Luna este in pragmaticul si eficientul Capricorn incepand din aceasta seara si stie exact ce este de facut in acest sens.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In viata personala, conversatiile oneste cu partenerul ajuta la eliminarea unor probleme si, prin urmare, la imbunatatirea relatiei de cuplu. Asadar, nu incerca sa ignori pericolele pretinzand ca ele nu exista! Daca esti singur, stelele iti pregatesc o surpriza placuta. Vei descoperi in curand despre ce este vorba.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Petrece mai mult timp impreuna cu partenerul de cuplu care te-a pus mai mereu pe primul loc. Daca esti singur, ar fi bine sa accepti invitatia primita din partea unui prieten. Cineva din cercul social pare interesat de tine si nu-i este teama sa-si dezvaluie sentimentele. De altfel, acum este momentul cand o anumita persoana iti va fura inima.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Viata personala necesita multa energie. Fii curajos si spune-i partenerului ce gandesti. Jumatatea te iubeste si te apreciaza si poti fi 100% sigur ca te sprijina in orice situatie. Fa tot ce depinde de tine pentru a mentine o atmosfera pozitiva intre voi astfel incat relatia de cuplu sa infloreasca. Esti singur? Ai putea intalni chiar azi jumatatatea inimii tale. Si chiar daca nu se va intampla tot vei avea o seara pe cinste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.