Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 21 decembrie 2019. Ce insecurităţi ai de rezolvat?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 21 decembrie 2019. Sextilul dintre Venus si Chiron in Berbec poate trezi vechi insecuritati cu scopul ca acum sa le vedem diferit si sa le eliberam. Daca trecutul vine ciocanind la usa, este pentru ca a sosit vremea sa, vremea de a taia acele vechi conexiuni.

21 dec. 2019, 07:25
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 21 decembrie 2019. Ce insecurităţi ai de rezolvat?

Te-ai plictisit de acelasi vechi scenariu ce se repeta ? Weekendul acesta va aduce ceva nou. Dar nu inainte de a ni se arata cat se poate de clar precum cristalul cat de satui suntem de aceeasi veche placa ce bucleaza. Venus si Chiron ne vor arata adevarul ca noi sa ne vindecam acea rana…

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Stresul pe care l-ai simtit in ultima vreme te-a facut sa pui sub semnul intrebarii relatia de cuplu. Insa ar trebui sa realizezi ca perioada grea prin care ai trecut nu a fost cauzata de partener si ca nu este corect sa-l invinovatesti pentru problemele tale. Daca esti singur, este momentul sa te concentrezi si sa te gandesti la ce doresti.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Norii negri se strang deasupra vietii tale amoroase si singura cale pentru a-i imprastia este sa cooperezi cu persoana iubita si sa rezlvati impreuna toate problemele. Discutati deschis si aborfati ca o echipa orice provocare. Asa va veti putea relaxa si va veti bucura din toata inima de compania celuilalt. Esti singur? Cineva a pus ochii pe tine si incearca sa-ti atraga atentia. Da-i o sansa. Nu ai nimic de pierdut.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Daca vrei sa ai o relatie excelenta cu persoana iubita invata sa te detasezi de stresul zilnic si sa te concentrezi pe aspectele esentiale si pozitive ale relatiei voastre. Singur? O persoana din cercul de prieteni va face o remarca care te va pune pe ganduri.

Citeste articolul integral pe SFATULPARINTILOR. RO