Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 27 IULIE 2019. Ce aduce sextilul Luna-Chiron în amor?

Luna leneveste in zodia Taur si te poti simti mai relaxat decat de obicei. Cu totii avem ceva din zodia Taurului, indiferent in ce zodie suntem. Poate ca esti Taur cand vine vorba de bani, de relatii, de casa, de job. Ai parte de armonie si iti doresti si sa-ti securizezi teritoriul. Pentru ca asa este Taurul, obsedat de securitate si siguranta.

26 iul. 2019, 19:06
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 27 IULIE 2019. Ce aduce sextilul Luna-Chiron în amor?

Luna intra in Gemeni si contribuie la o mai buna comunicare. Mai mult, Luna face sextil cu Soarele, aflat in Leu, si cu Chiron, aflat in Berbec. Vorbeste despre problemele pe care le ai, pentru a vindeca rani ale trecutului! Ai nevoie de aceste conversatii, oricat de dificile ti s-ar putea parea.

Iata ce rezerva astrele pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Onestitatea este cea mai buna optiune cand vine vorba despre partenerul de cuplu. Esti singur? Trebuie sa stii ca sufletul tau pereche nu este prea departe.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Romantismul este cuvantul de ordine. Intre tine si jumatatea ta este o atmosfera frumoasa de care trebuie sa profitati. Asa ca nu pierdeti ocazia de a duce relatia de cuplu la un nivel superior. Singur? Nu refuza invitatia de a iesi cu prietenii pentru a va distra impreuna in aceasta seara.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ai grija la tensiunile acumulate in relatia de cuplu. Partenerul de cuplu este influenta calma din viata ta, cu toate acestea nu ar trebui sa fie obligat sa-ti auda toate plangerile si lamentarile tale. Daca esti singur, fii gata pentru noua dragoste care este pe cale sa-ti patrunda in viata.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.