Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 28 DECEMBRIE 2019. Ce comori te aşteaptă

Horoscop zilnic dragoste SAMBATA 28 DECEMBRIE 2019. Eclipsa solara inelara in Capricorn este in urma noastra, iar portalul norocos deschis de ea este in continuare activ. Luna in Varsator ne da sansa sa relationam si socializam, sa ne conectam cu oameni la un nivel detasat de energie, cu oameni pe aceeasi lungime de unda cu noi.

27 dec. 2019, 19:12
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 28 DECEMBRIE 2019. Ce comori te aşteaptă

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ai multe pe cap la locul de munca, insa jumatatea ta nu merita sa o incarci cu toate necazurile tale. Incearca sa te concentrezi pe lucrurile poztive si sa eviti orice lucru care ti-ar putea afecta negativ relatia de cuplu. Daca esti singur, scoate-ti la iveala latura magica si vei atrage spre tine o multime de oameni interesanti. Incearca, totusi, sa nu-ti pierzi capul si sa nu te entuziasmezi foarte tare. Alege doar oamenii care merita sa fie in viata ta.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Jumatatea ta iti este mereu alaturi, te ajuta sa-ti atingi obiectivele, iar aceste lucruri te fac fericit. Acum realizezi ca ai o relatie de cuplu minunata, alaturi de persoana potrivita. Singur? S-ar putea sa primesti o propunerea din partea unei persoane pe care o stii de ceva vreme. Da-i o sansa pentru ca nu ai nimic de pierdut.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Partenerul de cuplu are o influenta pozitiva asupra ta, ajutandu-te sa fii mai dinamic si optimist. Tocmai de aceea ar trebui sa-l lasi sa inteleaga cat de multa valoare aduce el in viata ta. De asemenea, merita sa fii cea mai buna varianta a ta cand te afli in compania sa. Daca esti singur, trebuie ca mai intai sa decizi ce vrei exact in viata ta. Apoi vei stii exact ce fel de persoana vrei sa ai alaturi.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.