Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 10 IANUARIE 2020. Amor sub eclipsa de Lună

Horoscop zilnic dragoste VINERI 10 IANUARIE 2020. Astazi are loc eclipsa de Luna plina in Rac care este legata de eclipsa solara in Capricorn ce a avut loc de Craciun si care sunt parte din lantul de eclipse ce se intampla pe axa Rac-Capricorn inca din iulie 2018 incoace si vor continua pana in iulie 2020 cand Nodurile Lunare – punctele matematice de pe traiectoria Lunii ce guverneaza eclipsele – vor parasi aceste zodii gazda.

09 ian. 2020, 20:04
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 10 IANUARIE 2020. Amor sub eclipsa de Lună

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Orice grija ai avea in legatura cu relatia de cuplu, nu ai nimic de castigat daca o tii numai pentru tine, daca nu i-o spui si partenerului. Daca esti singur, nu dispera, in curand iti vei gasi sufletul pereche.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Dragostea si romantismul sunt cuvintele de ordine azi in viata ta de cuplu asa ca vei trai cateva momente minunate in compania persoanei iubite. Trebuie sa va asezati relatia pe o noua fundatie daca vrei sa scapi de anxietatea pe care te-a cuprins in ultima perioada. Esti singur? Este o zi excelenta pentru a iesi si a te distra in compania prietenilor.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este posibil sa te confrunti cu tensiune in viata personala. Partenerul de cuplu este langa tine si te ajuta sa te calmezi dupa o zi grea la birou. Ai grija, totusi, sa nu pui prea multa presiune pe jumatatea ta. Ea ar trebui sa fie oaza ta de calm. Daca esti singur, nu mai amana luarea unei decizii.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.