Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 12 IULIE. Ce adevăr iese la iveală?

Luna iese din Scorpion si se pregateste sa intre in Sagetator. Esti pregatit de aventura? De ce vrei sa scapi azi? Profita de aceste momente de dinainte de eclipsa de Luna de peste patru zile si scapa de tot ce te tine pe loc. Iesi mai mult in natura, spune ce ai pe suflet, asa cum ii place Sagetatorului. In plus, Luna in Sagetator face trigon cu Marte retrograd in Leu. Adevaruri eliberatoare ies la iveala. Acum ca te simti mai usurat, vrei mai multa aventura. Distreaza-te si vindeca-ti ranile!

11 iul. 2019, 19:32
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 12 IULIE. Ce adevăr iese la iveală?

Citeste in continuare cum te influenteaza contextul astral de azi in amor.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Este momentul sa faci schimbarile necesare in relatia de cuplu. Ia initiativa si schimba tot ce nu-ti convine. Daca esti singur si iesi in oras diseara sunt sanse mari sa intalnesti o persoana foarte interesanta.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este o zi perfecta pentru a discuta despre viitor sau sa va oficializati relatia. Este momentul pentru a incepe un nou si placut capitol din viata ta amoroasa. Daca nu ti-ai gasit inca marea dragoste, este bine sa stii ca se anunta o perioada pozitiva in care este pozibil sa intalnesti o persoana care iti va face inima sa cante de bucurie.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Fa un efort si explica-i jumatatii tale motivele pentru care te comporti asa cum o faci. Incearca sa fii clar in exprimare si deschis in legatura cu lucrurile care te deranjeaza. In acest fel, te vei simti in singuranta stiind ca partenerul iti este alaturi. Iar daca esti singur nu sta cu mainile in san. Iesi in lume.Te asteapta surprize minunate. Te-ai putea reintalni cu o fosta iubire fiind posibil sa reinnodati legatura.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.