Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 14 IUNIE 2019. Visele pot deveni realitate!

Azi ne vom bucura de un sextil inspirational intre Neptun si Saturn. Luna se afla in Scorpion si ne aflam la doar trei zile distanta de Luna plina din Sagetator. Nu ai de ce te teme. Marte, planeta actiunii, iti este alaturi. Munceste sustinut si, cu ajutorul sau, visele tale se pot transforma in realitate! Nu trebuie decat sa-ti pui la punct lista de dorinte!

13 iun. 2019, 18:56
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 14 IUNIE 2019. Visele pot deveni realitate!

Iata previziunile pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata amoroasa se imbunatateste vizibil. Mai pot aparea momente de iritare, insa daca reusesti sa-ti pastrezi calmul, poti detensiona rapid situatia. Daca esti in cautarea jumatatii, urmeaza-ti visul. Intalneste-te cu cat mai multi oameni care se apropie profilului tau. Printre ei se poate afla si marea dragoste.

Horoscop zilnic dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Esti optimist si ai o stare de spirit excelenta. Ceea ce-ti va permite sa aduci un aer proaspat relatiei de cuplu. Lasa greselile trecutului in urma si concentreaza-te pe prezent, ca sa ai un viitor luminos. Daca esti singur, soarta te va duce pe un alt drum. Fii increzator ca acest drum te va aduce si mai aproape de dragostea vietii tale.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

O zi ideala pentru planuri romantice care te vor apropia si mai mult de partenerul de cuplu. Aveti nevoie amandoi de un restart pasional. Daca esti singur, scapa de aceasta stare obositoare in care te afli. Pregateste-te sa intalnesti persoana care sa-ti aduca aventurile incitante si excitante la care visezi.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.