Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 15 noiembrie. Veşti în relaţii!

VINERI 15 noiembrie 2019. Dupa Luna plina in Taur de marti, iata ca Luna continua sa ne ofere influentele sale variate in functie de zodia pe care o traverseaza. Astazi, Luna are cate ceva pentru toate gusturile intrucat este in Gemeni pana pe seara, apoi in Rac unde va fi tot weekendul. Vestile vin cu viteza si sunt oameni de vazut si informatii de impartasit.

14 nov. 2019, 19:14
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 15 noiembrie. Veşti în relaţii!

Foloseste-ti sistemul social cat ai nevoie in aceasta vinei pentru ca pe seara Luna ajunge in Rac si brusc ve simti nevoia de a te potoli si chiar de a fi o fiinta casnica, ceva mai linistita si chiar rusinoasa.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie :

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Pastrarea secretelor, faptul ca nu vorbesti despre ceeea ce te framanta si ca nu-i spui jumatatii tale ce simti pentru ea pot avea efecte devastatoare asupra relatiei de cuplu. Daca esti singur, diminueaza-ti fricile si vorbeste tare si clar.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ziua de azi se anunta plina de oportunitati pentru a imbunatati relatia de cuplu. Asadar, profita la maximum! Stelele iti zambesc asa ca viata sentimentala se afla pe cai mari. Daca esti singur, sunt sanse mari sa iti gasesti dragostea. Ce mai astepti? Iesi in oras si distreaza-te si, inainte sa-ti dai seama, iti vei intalni sufletul pereche.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Relatia de cuplu este tensionata. Incearca sa nu inrautatesti situatia adoptand o atitudine acuzatoare. Accepta-ti potentialele greseli si, printr-o discutie matura si calma gaseste alaturi de partener solutiile care va satisfac pe amandoi. Esti singur? Este momentul sa devii mai serios si sa renunti la aventurile amoroase nesemnificative. Ce-ar fi sa te gandesti si sa decizi ce vrei cu adevarat apoi sa te comporti corespunzator?

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.