Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 26 IULIE 2019. Mercur retrograd aduce la suprafaţă răni vechi. Ce ai de rezolvat în amor?

Luna leneveste in zodia Taur si te poti simti mai relaxat decat de obicei. Cu totii avem ceva din zodia Taurului, indiferent in ce zodie suntem. Poate ca esti Taur cand vine vorba de bani, de relatii, de casa, de job. Ai parte de armonie si iti doresti si sa-ti securizezi teritoriul. Pentru ca asa este Taurul, obsedat de securitate si siguranta.

25 iul. 2019, 19:15
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 26 IULIE 2019. Mercur retrograd aduce la suprafaţă răni vechi. Ce ai de rezolvat în amor?

Si sa nu-l uitam pe Mercur retrograd care inca se mai joaca cu sentimentele. El vine sa-ti reaminteasca faptul ca ai lasat ceva neterminat. Analizeaza relatiile vechi, mergi intr-un loc care iti aduce la lumina sentimente vechi pe care sa le poti vindeca acum.

Iata ce rezerva astrele pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Discutiile oneste cu partenerul au calitatea de a lamuri anumite probleme din relatia voastra. Asa ca nu renunta niciodata la ele. Daca esti inca singur, nu te inchide in casa pentru ca nu stii niciodata ce surprize placute iti rezerva viata.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Petrece mai mult timp in compania jumatatii tale. Vei avea numai de castigat daca procedezi astfel. Nu ti-ai gasit inca jumatatea? Accepta invitatia de a iesi in oras impreuna cu un prieten. Cineva din cercul tau social este interesat de tine si nu-i este teama sa-si arate sentimentele. De altfel, azi este o zi buna pentru a intalni persoana care iti va fura inima.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Trebuie sa investesti multa energie in viata persoanala, azi. Fii curajos si spune-i partenerului ce simti. Jumatatea ta te iubeste si te apreciaza asa ca te va sprijini in orice situatie. Fa tot ce depinde de tine pentru a mentine o atmosfera pozitiva intre voi doi astfel incat relatia voastra sa infloreasca. Daca esti singur, nu renunta. Ai putea intalni pe cineva chiar in aceasta seara. Asa ca ai toate motivele din lume sa fii fericit.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.