Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 27 DECEMBRIE 2019. Ce comori te aşteaptă?

Horoscop zilnic dragoste VINERI 27 DECEMBRIE 2019. Marele Benefic al astrologiei, planeta norocului Jupiter e in conjunctie (aspect astral bun pentru noi) cu Soarele, plantand seminte norocoase pentru anul ce urmeaza. Soarele si Jupiter se intalnesc in fiecare an, dar este prima data dupa foarte multi ani cand intalnirea lor are loc in Capricorn.

26 dec. 2019, 18:26
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 27 DECEMBRIE 2019. Ce comori te aşteaptă?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

S-ar putea sa te simti descurajat in relatia de cuplu. E nevoie URGENTA de o reasezare a lucrurilor, altfel risti ca totul sa se duca de rapa. Daca esti singur, ajungi la concluzia ca ai cam pierdut timpul degeaba si ti-e teama sa mai incerci ceva.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

O relatie importanta urmeaza sa se schimbe radical. Poate fi relatia cu tine insuti, poate fi relatia de cuplu. Nu va fi o schimbare distructiva,ci una profunda. Rezultatele se vor simti imediat. Vei putea sa iti arati adevarata ta fata, fara sa te rusinezi in vreun fel de ea.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Esti plin de curaj si vitalitate. Esti gata sa rezolvi multe din situatiile lasate in coada de peste si la birou, si acasa. Ai ocolit prea mult confruntarile si ai acumulat frustrari care te-au tinut pe loc. Dar acum esti pregatit sa spui totul, cu incredere. Din toate aceste reactii nu poate iesi decat ceva bun. Cu conditia sa nu-ti pierzi cumpatul!


loading...
Partenerii noștri