Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 4 OCTOMBRIE 2019. Ce aduce războinicul MARTE în relaţii?

VINERI 4 OCTOMBRIE 2019. Marte, planeta responsabila cu energia razboiului, actiunii impulsive, a confruntarilor, intra de azi in Balanta, zodia relatiilor si a frumosului, deci a sosit timpul sa fim ceva mai draguti. Daca ai de platit polite cuiva, fa-o cu tact si delicatete. Provoaca o persoana care te-a ofensat dar nu cu brutalitatea lui Marte ci cu tactul Balantei. Marte in Balanta anunta ca avem nevoie de un partener atat in dragoste cat si in razboi.

03 oct. 2019, 19:42
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 4 OCTOMBRIE 2019. Ce aduce războinicul MARTE în relaţii?

Iata ce va rezerva astrele in plan amoros azi.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Relatia de cuplu poate fi o sursa de bucurie atat timp cat nu permiti stresului de zi cu zi sa intre in dormitor. Daca esti singur, azi e o zi numai buna pentru a iesi si a intalni oameni noi.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Lucrurile merg bine in relatia de cuplu. Cu putina bunavointa din partea ta vei indeparta usoara raceala care se instaurase intre tine si jumatatea ta. Esti singur? Aduna-ti curajul si fa prima miscare. Permite-i sex apppeal-ului tau natural sa stralucreasca si creeaza o atmosfera romantica in jurul rau. Apoi cucereste persoana care se afla in gandurile tale de ceva vreme.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Nu permite stresului si anxietatii de la locul de munca sa te izoleze de persoana iubita. Deschide-ti inima in fata sa si spune-i despre orice problema ai avea pentru ca o rezolvati mai usor impreuna. Nu ti-ai gasit inca sufletul pereche? Este momentul sa iti iei soarta in propriile maini. Asadar, iesi si cucereste!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.