Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 6 MARTIE 2020. E timpul să străluceşti!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi VINERI 6 MARTIE 2020. Desi ziua de vineri poate incepe intr-o nota mai sobra, pe masura ce Luna se indreapta spre Leu lucrurile iau o noua turnura. Ca sa nu mai spunem ca se sincronizeaza perfect cu inceputul de weekend. E timpul sa stralucesti!

05 mart. 2020, 18:47
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 6 MARTIE 2020. E timpul să străluceşti!

Iata un nou mesaj de la ASTRE pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Cand vine vorba despre viata amoroasa, azi este bine sa deschizi liniile de comunicare si sa-i prezinti partenerului planurile tale ambitioase pentru relatia de cuplu. Daca esti singur, in curand vei intalni o persoana interesanta. Ce se va intampla in continuare depinde doar de tine.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Renunta la gandirea negativa. Mai ales, inceteaza sa te mai concentrezi negativ pe anumite situatii neplacuta care ar putea aparea in relatia de cuplu. Vorbeste cu persoana iubita si vei vedea cat de usor se rezolva problemele. Iar daca inca iti cauti jumatatea, se apropie clipa in care vei gasi persoana pe care o cauti.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Trebuie sa-ti exprimi dragostea fata de partener si ceilalti membri ai familiei. Procedeaza astfel si vei avea parte de o zi relaxanta in compania celor dragi. Si daca esti singur poti folosi aceeasi strategie: incearca sa-ti arati aprecierea pentru toate persoanele care te sustin si nu te mai plange ca esti singur.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.