Horoscop zilnic DRAGOSTE VINERI 22 NOIEMBRIE 2019. Haos in relatii? Cine isi indeplineste visele in amor?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru azi VINERI 22 NOIEMBRIE 2019. Soarele intra de azi in zodia Sagetator si in sfarsit esti liber sa iti explorezi optiunile. Cat timp Soarele este aici, pune-ti intrebarile specifice tuturor Sagetatorilor: Care este semnificatia acestui fapt, ce este important acum, ce este cel mai important pentru mine? Apoi da-ti libertatea de a-ti implini raspunsurile gasite!

22 nov. 2019, 06:07
Horoscop zilnic DRAGOSTE VINERI 22 NOIEMBRIE 2019. Haos in relatii? Cine isi indeplineste visele in amor?

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Lucrurile incep sa se schimbe in bine din punctul de vedere al relatiei de cuplu. Intimitatea dintre tine si jumatatea ta a crescut asa ca simti ca poti discuta fara retinere orice problema ai avea. Relatia voastra este tot mai serioasa. Daca esti singur iesi in oras. O intalnire intamplatoare se poate transforma in ceva serios.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

In viata sentimentala totul merge de minune, iar tu te simti mai apropiat ca oricand de persoana iubita. Discutati despre ce va intereseaza pe amandoi si nu impiedicati sentimentele care va anima sa iasa la suprafata. Esti singur? Azi este ziua potrivita sa-ti aduni curajul sa sa vorbesti cu persoana pe care ai pus ochii.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ar trebui sa-ti schimbi atitudinea fata de partenerul de cuplu si sa rezolvati problemele intr-o maniera calma. In acest fel veti putea duce relatia voastra la un nou nivel. Daca, pe de alta parte, esti in cautarea sufletului pereche, ar trebui sa decizi exact ce iti doresti. Abia apoi vei putea porni in cautarea a ceea ce vrei, intr-o maniera mai concentrata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.