Horoscop zilnic DUMINICĂ 2 SEPTEMBRIE 2018. Ce zodie este tulburată de gelozie?

Horoscop  zilnic. Iată horoscopul zilei de DUMINICĂ 2 SEPTEMBRIE 2018 pentru fiecare zodie în a două zi de toamnă oficială. 

01 sept. 2018, 18:15
Horoscop zilnic DUMINICĂ 2 SEPTEMBRIE 2018. Ce zodie este tulburată de gelozie?

Sunt deja 6 zile de cand Marte a iesit din retrograd si e direct in Capricorn si cu siguranta incepi sa ai un ritm mult mai productiv. Ai incredere si rabdare cu orice proces in care esti. Ia exemplul Taurului unde este Luna inca pana pe dupa-amiaza. Totul se va intampla la momentul potrivit. Luna in Taur este in trigon cu Marte dimineata si vei simti o stare de spirit productiva. Daca incepi ziua mai devreme, vei avea randament excelent pana la pranz.

Inainte sa ne dam seama mai bine, Luna se muta din Taur in Gemeni azi, ca sa fie sigura ca ne mentine in miscare si nu ne lenevim prea tare sub Taur.

Taurului nu ii place sa se miste prea mult, preferand sa se relaxeze pe canapea decat sa o faca activ in drumetii pe dealuri sau alergat prin parcuri. Dar acum a sosit timpul sa lasam comoditatea la o parte. Gemenii sunt asa de plini de curiozitate incat nu pot sta locului mai mult de 5 minute. Fa ca ei, intra in contact cu oamenii, simte energia lor si te vei bucura de aceasta zi. Cu atat mai mult daca esti singur!

Citeste aici Horoscopul iubirii septembrie 2018 ca sa vezi cum iti este amorul in prima luna a toamnei!

Iata totodata si proaspatul horoscop saptamanal 3-9 septembrie aici! Sunt 4 mari evenimente astrale saptamana viitoare!

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de DUMINICA 2 SEPTEMBRIE 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Exista un aer de conflict azi, in special dimineata. Starea generala este chiar buna, dar exista o forta astrala puternice ce iti cere sa fii mai realist in abordarile tale. Ultimul lucru pe care il doresti este ca cineva sa iti arunce o galeata de apa peste focul tau puternic de stare de bine si distractie, dar se prea poate sa se intample si asta daca nu te uiti la realitatea unei situatii.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mintea iti poate fi destul de incetosata in cea mai mare parte a zilei si ai putea simti ca iti este greu sa te impamantezi. Se poate pentru ca incerci sa navighezi printre stele, dar din pacate, norii s-au mutat si nu mai sunt puncte de referinta de vazut. Vestea buna este ca cerul va fi clar din nou si vei vedea ca totul este bine.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Laudele primite dimineata te vor face sa te simti regele lumii, dar incearca sa nu ti se urce la cap. Ramai modest in ciuda laudelor lingusitoare ce se pot revarsa asupra ta. Pana pe seara, vei gasi companioni cu care sa discuti temele ce te intereseaza pentru ca nu poti rezista de unul singur si tacand. Actiunile insa vorbesc mai tare decat vorbele si este important sa ai si un plan realist.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.