Horoscop zilnic DUMINICĂ 21 OCTOMBRIE 2018. Luna în Peşti – tu la ce visezi?

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 21 OCTOMBRIE 2018; Luna este in Pesti, deci iti umple lumea cu magie si farmec. A visa este similar cu a iubi viata. Tu la ce vizezi? La vreo iubire interzisa? La un vis imposibil? La o iluzie? Luna in Pesti nu da doi bani pe nimic din ce mintea considera imposibil sau interzis.

20 oct. 2018, 17:21
Horoscop zilnic DUMINICĂ 21 OCTOMBRIE 2018. Luna în Peşti – tu la ce visezi?

Ce este in inima, aceea conteaza acum. Exista o intreaga lume in fata ochilor nostri, o lume in care orice ne dorim poate deveni realitate. Da-ti permisiunea sa visezi cu ochii deschisi. Lasa iubirea si inspiratia sa curga!

Este Duminica, la urma urmei, nu facem rau nimanui, ba mai mult ne umplem rezervele de hormoni de bine si fericire pentru ziua de Luni si urmatoarea saptamana.

Luna a fost in Pesti tot weekendul si a adus si inca aduce magie si vesti bune. Cu aceste vesti astrale bune, sa ne asteptam la ce este mai bun. Indiferent ce emotii rasar la suprafata, da-le voie sa fie, sa iti vorbeasca, apoi elibereaza-le in iubire si in bucuria de a trai.

Ia pe cineva drag in brate si de brat, bucura-te de aceasta zi!

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de DUMINICA 21 OCTOMBRIE 2018 :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cu elementul apa foarte mult scos in evidenta de Luna in Pesti acum, emotiile vor fi dominante si te pot calauzi sa alegi anumite actiuni si decizii. Tot azi ii poti citi pe altii ca pe o carte deschisa. Iti poate fi usor sa dai curs singur oricaror alegeri, insa ti se sugereaza ca mult mai benefic acum pentru suflet este sa discuti cu cineva important tie despre planurile tale.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi poate fi o zi lejera si cu un ritm lent si relaxant, si totusi exista niste elemente din ea care te pot inspira sa fii destul de dur si direct cu cineva. Daca te gandesti sa abordezi un anumit aspect cheie, testeaza intai dispozitia persoanei. Ar fi mai putin deranjant pentru tine sa lasi totul sa curga asa cum este si sa permiti lucrurilor sa se desfasoare asa cum se desfasoara, insa daca o forta interna te incurajeaza sa vorbesti, atunci fa-o.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Profita de aceasta zi ca sa te bucuri de activitati ce iti ridica starea de spirit. In cateva zile, Soarele se va muta in Scorpion si in sectorul tau de lifestyle, iar focusul ti se muta pe a fi mai organizat si a merge mai departe cu planurile tale. Bucura-te de activitatile culturale si de un hobby, ambele directii aducandu-ti satisfactii si bucurii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.