Horoscop zilnic DUMINICĂ 26 AUGUST 2018. Astăzi este Lună plină în Peşti!

Chiar astazi avem o splendida Luna plina in Pesti, cel mai visator semn zodiacal. Aceasta este ultima luna plina a verii si sansa ta sa spui punct si de la un nou inceput. Cu Venus in aspect astral cu Pluto tot azi si cu Marte care se pregateste sa iasa de maine din retrograd, sentimentele sunt adanci, poate prea adanci.

25 aug. 2018, 18:06
Horoscop zilnic DUMINICĂ 26 AUGUST 2018. Astăzi este Lună plină în Peşti!

Eclipsele verii au ramas in urma si aceasta Luna plina vine sa spele toate resturile ramase.

Dupa Luna plina rosie sangerie fioroasa din iulie, avem nevoie de o portie de trairi mai bune care sa curete starea noastra de spirit si asta aduce aceasta Luna plina. Soarele si Luna creaza o configuratie stabila si dinamica pe masura ce se armonizeaza cu Saturn si cu Uranus. Asta ne creaza un cadru constructiv in care sa ne construim noul viitor dar si un mediu potrivit in care sa ne deschidem iubirea, romantismul si iubirea. Nu te teme sa visezi. Visul poate deveni real cu adevarat.

Aceasta Luna plina ne da oportunitatea sa depasim vechi povesti care ne fac sa ne simtim victime / vinovati / cu resentimente sau martiri.

Nu mai este nevoie de ele.

Deci provocarea este sa vedem unde suntem inca dependenti de aceste stari ? Ce pret platim ca sa investim in continuare energie in ele ? Cum ar fi, de exemplu, sa dam vina pe partener / soarta / loc de munca pentru trecut si sa ne simtim victime in loc sa ne asumam raspunderea pentru prezent ca sa ne vindecam, creandu-ne un viitor asa cum ne dorim de fapt.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de DUMINICA 26 AUGUST 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi te simti imputernicit sa ai initiativa in toate domeniile vietii tale. Vei avansa cu dinamism si determinare. Da la o parte cu tarie orice influenta negativa si ramai focusat pe obiectivele tale.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi te poate incerca o stare de confuzie si dezorientare in care ai putea pierde controlul asupra ta si asupra unei situatii. Prima ta prioritate acum este sa ai claritate. Vezi exact ce se intampla concret. Aduna-ti fortele si mintea echilibrata ca sa revii la o stare productiva de care ai nevoie. Conjunctura astrala iti poate influenta aceasta stare trecatoare insa pune acum accent pe odihna si nu te mai gandi pana maine la niciun stres.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi te pot incerca stari de nesiguranta cu privire la directia in care se indreapta viata ta si viitorul in general. Nu esti sigur care sa iti fie pozitia in raport cu o anumita situatie sau alegere. Gaseste timp ca sa ai un dialog intern cu tine insuti. Analizeaza situatia si clarifica ce simti. Dupa ce esti mai sigur legat de ceea ce vrei si cum esti in stare sa ajungi acolo, vei putea sa avansezi cu dinamism si usurinta. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.