Horoscop zilnic DUMINICĂ 5 AUGUST 2018. Ceasul să pui problemele la discutat!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 5 AUGUST 2018 pentru fiecare zodie. Luna este inca in Taur in aceasta Duminica si este cea care iti da indemnul sa o iei incet si usor. Este o zi a sentimentelor adanci si conversatiilor puternice intrucat Luna, Mercur si Pluto se conecteaza intr-un dans ciudat.

04 aug. 2018, 18:25
Horoscop zilnic DUMINICĂ 5 AUGUST 2018. Ceasul să pui problemele la discutat!

Ti se da acum timpul si spatiul necesar pentru a-ti pune problemele pe masa, sa discuti despre orice preocupare materiala si sa vii cu o solutie practica. Este Duminica pana la urma si cu putin noroc, nu ai unde sa fii in mod deosebit ca sa ai scuza sa nu iti rezolvi problemele prin comunicare.

Ia-ti tot timpul din lume.

Daca timpul si banii iti permit, fa un masaj sau iesi la un pranz intr-un loc placut. Da-ti permisiunea sa mirosi trandafirii si sa te bucuri de sunetele si culorile ce te inconjoara. Daca ai anumite probleme financiare ce trebuie discutate, este o zi excelenta pentru o conversatie sincera. A fi constient este cel mai important lucru acum.

Luna este in cuadratura cu Mercur in Leu. Este ceva ce vrei sa spui dar nu esti foarte sigur cum sa te exprimi? Lasa cuvintele sa vada lumina zilei, lasa emotiile ascunse si gandurile reprimate sa iasa la iveala, doar asa te poti elibera de ele si gasi solutii.

Ce iti aduce SAPTAMANA VIITOARE 6-12 august in functie de zodie? Iata aici in Horoscopul saptamanal, ultima eclipsa, 7 astre retrograde… haos sau timpul unui nou inceput?

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 5 AUGUST 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Multumita haosului si perturbarilor din jur, iti este dificil sa judeci si sa decizi o directie corecta de actiune. Acum vei avea timpul si oportunitatea de a corecta orice erori din abordarea ta. Simturile iti functioneaza la cote maxime deci vei putea gasi o abordare obiectiva a oamenilor si situatiilor, deci profita de ocazie ca sa adresezi subiectele de preocupare. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Aspectele astrale de azi te umplu de speranta si iti cresc starea de spirit la nivele extraordinare. Asta te umple de energie si determinare si te ajuta sa duci mai departe schimbarile pe care intentionezi sa le faci si care iti vor face viata de zi cu zi mai placuta si armonioasa. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi vei vedea anumite lucruri din alta perspectiva, intrucat gandurile tale au o claritate iesita din comun. Realizezi ca pana acum ai judecat gresit multe lucruri si ai facut anumite alegeri neinspirate. Nu te teme. Nu e niciodata prea tarziu sa rectifici orice. Simti nevoia sa devii mult mai proactiv si sa iei decizii mai ferm si este cel mai bine asa. 

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor. ro