Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, DUMINICA 21 IUNIE 2020. Ziua cea mare!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 21 IUNIE 2020. E ziua cea mare. Solstitiu de vara, eclipsa inelara de soare, Luna noua in Rac. De asemenea, este ziua in care Soarele intra in Rac. Indiferent cat de speriat poti fi, este vremea unui nou inceput, unei vieti mai proaspete. Esti pregatit sa mergi inainte?

20 iun. 2020, 19:54
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, DUMINICA 21 IUNIE 2020. Ziua cea mare!

Renastere – mesajul eclipsei inelare de Soare in Rac

Este ziua eclipsei de Soare, a Lunii noi in Rac, ziua solstitiului de vara si ziua in care Soarele paseste in Rac. Toate acestea aduc vestea unui nou inceput, a unei noi perspective. Te gandesti mai mult la familie, la casa, la lucrurile care iti dau siguranta si adapost.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

A devenit cumva toxica cariera ta ? Te pravalesti sub responsabilitati, obiective si imaginea pe care incerci sa o mentii ? Lumea de afara a devenit neprimitoare de la o vreme si e momentul sa te indrepti spre interiorul tau pentru sustinere si substanta, spre casa ta, spre familie, spre chemarea sufletului. Aceasta eclipsa pune atentia spre adevarata fundatie a vietii tale. Ce trebuie sa se schimbe ca sa te simti din nou in siguranta ? Unde iti poti gasi adapostul ? Vei primi curand raspunsuri.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mintea ta este cea care a devenit dura si rigida si totodata fragila. Intretii asupra ta anumite convingeri toxice iar abordarea negativa nu ajuta pe nimeni, cu atat mai mult pe tine. Ti se pare ca totul e intunecat si sumbru zilele acestea ? Ai verificat adevarata realitate in ultima vreme sau esti captiv in mintea ta ? Aceasta eclipsa iti deschide o binemeritata fereastra a mintii, prin care va intra aer proaspat, idei noi, oameni si viata care sa iti schimbe dogmele. Este un timp bun sa urmezi un curs, sa scrii sau sa calatoresti. Asteapta-te sa tot primesti hrana noua pentru ganduri !

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cumva in ultima perioada totul este despre facturi, taxe, impozite ? Te simti sicanat de cei dragi ? Legaturile tale emotionale si financiare par a fi devenit toxice si este timpul sa te opresti sa mai tot astepti ca altii sa iti recunoasca valoarea si mai bine stai tu pe cele doua picioare pe care le ai. Intoarce-te la baza, la esenta. Ce pretuiesti cel mai mult la tine ? Ce iubesti cel mai mult la altii ? Eclipsa aceasta iti aduce o injectare proaspata cu valoare de sine, relevandu-ti potentialul unor noi surse de venit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.