Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARTI 14 IANUARIE 2020. Pregatiti pentru cadourile lui Venus?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 14 IANUARIE 2020; Venus, planeta iubirii, este deja de ieri in Pesti, inotand intr-o lume visatoare si romantica, intr-o lume a viselor ce se pot implini daca stim sa visam frumos si cu speranta si vine sa ne schimbe energia in relatii. Sa credem in iubire, iata ce vrea Venus in Pesti de la noi si ce ne promite ca ne va oferi in urmatoarele saptamani. Dealtfel, nici nu se prea poate altfel. Chiar daca azi nu ai iubirea pe agenda de prioritati, macar incepi sa te acomodezi cu aceasta energie noua ce abia s-a instalat.

13 ian. 2020, 20:51
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARTI 14 IANUARIE 2020. Pregatiti pentru cadourile lui Venus?

Luna este in Fecioara si mentine un echilibru, dandu-ne o zi buna si productiva. Stim ce avem de facut, putem sa facem destul de multe. Cate lucruri iti incap de facut intr-o singura dimineata ? Profita de aceasta sustinere pentru ca esti ajutat de astre cu eficienta si rapiditate.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Exista unele relatii curente in care poti simti si detecta lipsa de sinceritate dar nu vrei sa exprimi asta clar daca cealalta persoana nu este pregatita sa isi asume adevarul si onestitatea si sa iti arate ce gandeste de fapt. Nu te ambala. Unele persoane au secrete pe care au tot dreptul sa si le mentina in intimitate, iar altele nici nu sunt secrete ci doar neintelegeri sau subiecte ce nu se doresc a fi discutate. Fii prudent si nu sari la concluzii pripite care sa iti deterioreze vreo relatie importanta.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti dispus sa incerci ceva nou, poti fi si emotional azi si profund creativ daca doresti sa iti lasi mintea sa zburde si sa dai mainilor tale dreptul sa isi urmeze impulsul. Daca ai nevoie de mai multa sustinere, suna-ti prietenii si membrii de familie care iti stiu talentul si valoarea. In relatii, retine ca exista cu mult mai mult despre o persoana din fata ta decat vezi cu ochiul liber. Evita sa judeci, sa fii sceptic sau sa idealizezi pe cineva. Invata sa privesti omul cu inima, nu cu mintea.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Gandeste-te mai mult care este cea mai buna cale pentru cariera ta, care sunt acele lucruri si activitati ce te inspira si te fac sa te simti viu. Ai nevoie de frumusete, de creativitate si de inspiratie la nivel de zi de zi si unele relatii te pot ajuta sa fii cine esti tu de fapt. Da-ti aceasta sansa. Cu credinta si devotament pentru propriul tau proces, toata sustinerea primita de la lumea exterioara tie va fi valoroasa si hranitoare. Altii nu trebuie sa fie neaparat de acord cu tine pentru ca tu sa cresti personal asa cum ai nevoie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.