Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARŢI 22 OCTOMBRIE 2019. Luna în Leu îţi dă curaj!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 22 OCTOMBRIE 2019; Luna se plimba azi in insoritul Leu unde iti da tot curajul din lume. Ce iti doresti cu adevarat ? Intrucat Luna este in sextil cu Marte cel curajos, vei avea oportunitatea perfecta !

21 oct. 2019, 20:09
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARŢI 22 OCTOMBRIE 2019. Luna în Leu îţi dă curaj!

Marte in Balanta s-a luptat pentru relatii bune, a muncit din plin pentru a restabili echilibrul si pentru a gasi un teren comun intre oameni.

Confruntarile nu sunt mereu placute, de fapt nu sunt niciodata. Dar si sa fii mereu dragut si politicos nu ajungi nicaieri. Pana cand nu inveti sa spui ce vrei si sa iti asumi relatiile corect, nu se schimba nimic din ce nu functioneaza oricum. Deci accepta curajul acesta de la Marte!

Luna in Leu este curajoasa si frumoasa si asa ne face si pe noi sa fim. Sa ne pregatim pentru acel nou start proaspat de saptamana viitoare cand Luna va fi Noua din nou. Vanturile sunt benefice acum, permitandu-ti sa faci progres rapid. Profita si tu !

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poti sa te simti asa de bine azi incat sa uiti sa verifici cum stau cu fericirea si cei dragi din jurul tau. Te poti simti foarte puternic din pricina energiei de azi, dar realizeaza ca alti oameni pot sa aiba o dificultate sa mentina ritmul tau. Opreste-te si ia o pauza ca sa permiti si altora sa tina pasul cu tine. Nu de alta, dar e pacat sa nu mergi in calatorie insotit.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

S-ar putea sa nu fii foarte impresionat de activitatile si intamplarile ce se deruleaza in jurul tau, dar asta nu inseamna sa iti schimbi starea de spirit din acest motiv. Acum nu e timpul sa stai deoparte si sa lasi altii sa conduca. Daca vezi ceva ce nu iti convine, asuma-ti opinia si afirm-o. Fa tot ce poti sa schimbi cursul evenimentelor lasandu-ti vocea puternica sa fie auzita.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Exista o traiectorie a adevarului de mentinut azi. Daca incerci sa mergi impotriva fluxului, vei avea dificultate sa iti atingi scopurile. Iti este mult mai bine acum sa te lasi calauzit de cursul lucrurilor si vei atinge rezultate mai bune. Nu este nevoie sa reinventezi tu roata intr-o zi ca asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO