Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARŢI 24 SEPTEMBRIE 2019. O zi bună, chiar fericită!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 24 SEPTEMBRIE 2019; de ieri a inceput sezonul Balantei si a avut loc si echinoctiul de toamna, deci oficial suntem in toamna ! Ca prim cadou al rodnicei toamne, astazi Mercur este in sextil cu norocosul Jupiter. 

23 sept. 2019, 20:10
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARŢI 24 SEPTEMBRIE 2019. O zi bună, chiar fericită!

Un sextil este mereu o veste buna iar cand e implicat si Jupiter cel aducator de sanse, progres si prosperitate, nu putem decat sa ne bucuram dublu.

Deci, ce este magic la aceasta zi?

Cuvintele, vestile si vorbele iti pot aduce mult noroc si mari oportunitati ! Pot fi sub forma unui document, propunere sau comunicare sau chiar ceva ce auzi intamplator. Ai unele negocieri mai delicate de facut azi ? Cu Venus, Mercur si Soarele in Balanta, zodia diplomata absoluta, vei reusi. Ziua este perfecta pentru asa ceva si pentru a gasi solutii minunate de castig reciproc care sa deschida oportunitati uimitoare pentru toti cei implicati.

Si toate acestea din pricina acestui minunat sextil care aduce noroc, cadouri si sanse pentru castig, recunoastere si libertate. Jupiter deschide si usi mari si largi catre iubire si catre a intalni pe cineva special. Intalnirile intamplatoare pot fi predestinate !

Intre timp, Luna este in Leu, copilul stralucitor al zodiacului, deci ziua este cu atat mai senina ! Luna in Leu este exact de ce avem nevoie ca sa ne inseninam starea de spirit si mai mult si sa ne setam pentru o zi ce poate aduce minuni mult asteptate sau chiar neasteptate dar absolut extraordinare. Da, este o zi buna, chiar fericita.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Azi e o zi importanta ca sa faci conexiuni valoroase cu alti oameni. Te afli implicat in conversatii pline de ritm, viteza si spirit iar dezbaterile te ajuta sa inveti multe. Esti bun in a vedea ambele parti ale unui subiect insa fii atent sa nu fii prea incisiv sau incapabil de a te comite cu un singur punct de vedere. Alege totusi o varianta, o cale si tine-te de ea.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Multe intamplari placute sunt pe cale sa vina spre tine astazi. Lucrurile se lumineaza si acest nou optimism, cauzat si de sezonul nou al Balantei, este o adevarata usurare. Este un timp copt pentru tine sa mergi cu fermitate spre ce iti doresti si sa iti pui treburile la punct. Fa-o cat timp planetele sunt de partea ta si nu lasa sarcini sa se adune si sa te streseze in viitor.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Intr-o zi ca aceasta este important sa actionezi orice ar fi. Ai incredere in tine si in instinctele tale. Deseori tu ai sfatul perfect pentru fiecare situatie si fiecare persoana, mai putin pentru tine. Tine minte ca trebuie sa fii mai intai cel mai bun consilier pentru tine ca sa poti consilia creierele altora. Discuta orice subiect si treci la actiuni asumate. Ezitarile cauzeaza amanari. Ai toate datele de care ai nevoie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO