Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 5 IUNIE 2019. Patru planete în Rac, atenţie la furie şi alte emoţii!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 5 IUNIE 2019; proaspata Luna in emotionalul Rac e in conjunctie cu Marte, planeta actiunii, aflat tot in Rac dar si cu Nodul Nord aflat tot in Rac, deci lucrurile se pot ambala si deveni mai dure. Suntem oficial in sezonul de eclipsa intrucat urmatoarea eclipsa e la mai putin o luna de zile distanta. Poti simti o presiune ? Luna in Rac sigur poate, deci ai grija sa nu explodezi emotional la membrii familiei azi.

04 iun. 2019, 19:59
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 5 IUNIE 2019. Patru planete în Rac, atenţie la furie şi alte emoţii!

Luna, Marte, Mercur si Nodul Nord sunt in Rac, lucrurile se infierbanta si pot aparea izbucniri de furie. Dat fiind ca acum stii, canalizeaza-ti aceste energii spre ceva ce iti hraneste sufletul.

Si Chiron, vindecatorul ranilor sufletesti, dar si Uranus cel rebel si imprevizibil au un cuvant de spus in configuratia astala a zilei. Da, lucrurile se schimba si exista rebeliune in aer. Si furie. Si o profunda dorinta de schimbare chiar daca asta ne sperie. Este timpul sa ai grija de casa, camin, de interesele tale. Destul cu atata amabilitate si corectitudine si menajamente. De aici si toata aceasta furie.

Crezi sau nu, este o oportunitate sa iti implinesti visele. Ce se intampla acum este important – aduce crestere. E timpul sa hranim si sa ne replantam fiecare terenul propriu.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire !

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Aceasta zi poate fi oarecum provocatoare si ar putea contine unele dezamagiri. Poti simti respingerea daca reactia celor din jur fata de tine este diferita fata de ce te asteptai si tinzi sa iei totul mult prea personal. Aparent, performanta ta ar putea sa isi fi pierdut din abilitatea de a capta auditoriul. Insa fiecare are zile si zile si e bine sa accepti asta. Ce alegi ? Sa stralucesti sau sa fii posomorat ?

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Dupa starea emotionala a ultimelor saptamani, incepand de astazi pentru tine lucrurile se mai potolesc. Poti profita de aceste ape calme ca sa redescoperi armonia emotionala si sa iti imbunatatesti echilibrul din energie. Mai mult, daca sanatatea fizica nu e adecvata, profita de asta ca sa te odihnesti si recuperezi. Chiar trebuie sa fii bine.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Configuratia astrala anunta o noua perioada in care te vei focusa pe felul in care te diferentiezi de ceilalti. Esti constient de acele aspecte care te fac sa fii unic ? Daca nu, mediteaza asupra acestui subiect sau intreaba-ti prietenii apropiati care e parerea lor sincera despre ce ai tu special. Vei invata multe despre tine daca permiti sa iti fie aceasta preocuparea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO