Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 8 APRILIE 2020. Iubirea e cheia!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 8 APRILIE 2020; azi noapte a fost SuperLuna plina roz si acum ne aflam sub directa sa influenta de acolo din Balanta, iar ea ne transmite ca nimic nu se merita sa facem daca facem singuri. Fruntea sus si fa echipa cu cineva. Exista o nevoie reala de a avea companie si de a ne ajuta unii pe altii acum.

07 apr. 2020, 19:42
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 8 APRILIE 2020. Iubirea e cheia!

Aceasta Luna plina pune lumina sa pe cele mai importante relatii ale noastre, intelegeri si dealuri.

Mercur isi incheie conversatia cu Pluto si Jupiter iar ceea ce parea infricosator ieri, azi arata mult mai bine cand gasesti pe cineva care sa iti fie alaturi. Mergi spre iubire! Coooperarea este o conditie de baza cand Luna este in Balanta si mai e si plina pentru ca impreuna suntem mai puternici. Formeaza acele relatii cheie si acele parteneriate alaturi de care sa traversezi aceasta perioada. Iubirea e cheia. Da si primeste. Nu sta singur.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi vei fi intr-o dispozitie destul de usoara si placuta. Niciun subiect nu are puterea sa te tulbure si poti aborda fiecare situatie cu un zambet pe buze. Poti sa si joci rolul unui meditator eficient intr-o disputa azi. Vei imprastia din veselia si buna ta dispozitie si vei fi si sufletul oricarei reuniuni virtuale la care vei participa.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tu esti un bun judecator si poti analiza lucrurile foarte bine. Azi vei primi multa apreciere pentru acest fel de a fi al tau. Oamenii se vor indrepta spre tine pentru abilitatea ta de a actiona cu usurinta si de a face lucrurile intr-o maniera perfecta. Poti primi o veste neasteptata care sa presupuna o calatorie intr-o destinatie. Daca nu e neaparata nevoie, amana aceasta deplasare pana cand vor aparea conditii optime.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Tii minte acea treaba de facut de mult amanata ? Daca vrei, azi vei avea energia si determinarea sa o faci. Ziua de azi e marcata de munca fizica. Insa vei fi recompensat social si financiar pentru efortul depus. Fii atent sa eviti orice confruntare azi cu cei dragi pentru ca pot iesi scantei nedorite.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.