Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SAMBATA 25 IANUARIE 2020. Zi plina de viata si experiente!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 25 IANUARIE 2020; Mercur si Marte au un mesaj de bine pentru noi la inceput de zi de weekend ! Cele doua planete sunt in sextil, aspect astral benefic. Se intampla multe, sunt multe noutati pe rol si avem nevoie de o minte deschisa. Luna e in Varsator si a fost noua ieri, deci avem de pus in practica si in actiune planuri. Marte si Mercur anunta activitate. Poate ca vei fi pe drumuri, la cumparaturi, cu sarcini domestice de rezolvat, in excursii sau doar circuland dintr-un loc in altul. Poate te vei intalni cu prietenii, orice ar fi, nu e o zi de prea multa tacere si liniste. Este vorba de actiune si activitate, din punctul a in punctul b.

25 ian. 2020, 11:01
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SAMBATA 25 IANUARIE 2020. Zi plina de viata si experiente!

Dar e si o oportunitate ca vocea sa iti fie auzita acolo unde conteaza!

Dupa Luna in Varsator de ieri, deja poti simti o schimbare in energie. Primesti sansa de a face unele imbunatatiri pentru viata ta. Sa faci ceva diferit, sa gandesti ceva diferit, sa ai o noua abordare. In loc sa opui rezistenta sau sa te temi, este momentul sa imbratisezi ceva cu o minte deschisa. Indrazneste sa experimentezi. Ai platforma astrala pentru asta si ea este plina de energia vietii…

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Se prea poate sa fii implicat intr-o discutie contradictorie aprinsa cu partenerul si risti ca in loc sa iesi imediat din ea, sa te adancesti din cauza egoului si nevoii de a avea dreptate. Schimba rapid subiectul indiferent cum a ramas, muta-l pe vacanta aceea minunata pe care v-o doriti de ceva timp sau despre o carte sau un film pe care propui sa il vedeti. Fa orice si iesi din energia conflictuala de care nu ai nevoie azi.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O abordare de vindecare alternativa sau o experienta neasteptata spirituala sau de natura psihica poate genera efecte secundare sau provocari. Poti descoperi ca esti pe calea de a curata multe din vechile bagaje pe care le porti in tine – amintiri, credinte, dureri, rani – iar acest proces poate sa fie destul de tulburator, figurativ sau chiar concret. Daca treci prin asta, inseamna ca asta vrea sufletul acum si e spre binele tau.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ideile financiare ce iti trec prin cap sau la care ai acces acum ce par salbatice, iesite din comun sau inovatoare iti pot aduce o serie de oportunitati pline de entuziasm. Unele provocari sunt acolo ca sa fie depasite si ca sa vezi cat esti de valoros, si poate ca se vor impune unele ajustari in stilul tau de viata, dar obiectivul merita sacrificiile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.