Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SAMBATA 28 MARTIE 2020. Venus si Jupiter ne rasfata! Impreuna sa trimitem iubire Planetei!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 28 MARTIE 2020 ; Venus isi da mana cu norocosul Jupiter aflat tot acest an in Capricorn, marcand acest ultim weekend din martie drept unul din cele mai delicioase, iubitoare si sexy weekenduri pe care le-am avut de foarte mult timp. In sfarsit, ar trebui sa ne rasfatam, sa ne tratam cu tot ce e mai bun si frumos in onoarea acestui tranzit astral care are si el grija de noi, ne sustine si ne vrea tot binele.

28 mart. 2020, 05:28
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SAMBATA 28 MARTIE 2020. Venus si Jupiter ne rasfata! Impreuna sa trimitem iubire Planetei!

Venus este in Taur, deci acasa, unde se simte in maxim de putere, deci isi revarsa tot ce are mai bun asupra noastra. Jupiter e priceput sa trimita daruri asupra oamenilor. Meritam o pauza dupa tot ce a fost in aceasta luna, meritam sa incheiem prima luna de primavara cu o stare mai buna. Gaseste beneficiile din a spune DA la tot ce este mai special din viata ta, exact asa cum este ea in acest moment. Nu te mai gandi la tot ce ai fi putut face daca nu era nevoie sa stai acasa pentru ca vor veni si acele vremuri dar vrem sa vina cu sanatate pentru toata lumea.

Sa ne gandim unii la altii cu iubire, sa trimitem valuri valuri de compasiune, dragoste si solidaritate peste intregul oras, intreaga tara, intreaga planeta. Venus ne spune sa iubim oamenii, Jupiter amplifica orice cu care vine in contact… deci impreuna putem ridica vibratia iubitei noastre comunitati si planete, daca vrem!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Exista o posibilitate ridicata ca azi sa vorbesti, sa interactionezi online cu cineva din trecut si aceasta persoana sa joace un rol important in viitorul tau. Fii pregatit sa oferi si sa accepti fara rezerve ce vine spre tine pentru ca se poate deschide un drum nou si plin de entuziasm pentru ce va fi. Schimbarea, in cazul tau, va aduce satisfactii si recompense.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai nevoie de ajutor si cu cat realizezi asta mai repede, cu atat mai bine. Daca vorbesti cu un prieten sau cu un mentor poti obtine rezultate excelente care sa iti restabileasca pacea mintii si pozitionarea in fata vietii. Schimbarile carora le-ai opus rezistenta vor incepe sa capete sens si vei incepe acest proces de implementare a schimbarilor. Nu lasa egoul sa stea in calea necesitatilor practice.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Azi esti plin de energie si ai o alura stralucitoare. Lucrurile care pareau innegurate acum cateva zile nu mai par chiar asa de lipsite de speranta. Puterea si vitalitatea din atitudinea ta te vor ajuta sa gestionezi actuala situatie. Ziua de azi este totodata favorabila sa iti exprimi cu putere si convingere punctele de vedere, opiniile si dorintele. Mergi dupa ce iti doresti cu adevarat si iti vei atinge obiectivele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.