Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de DUMINICĂ 16 FEBRUARIE 2020. Marte intră în ambiţiosul Capricorn după 2 ani!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 16 FEBRUARIE 2020; Marte cel energic intra in ambitiosul Capricorn astazi dupa doi ani si ne creste determinarea pentru succes si disponibilitatea de a ne implica concret pentru a atinge ce dorim. Tot astazi, spre finele zilei, Mercur intra in prima sa miscare retrograda din acest an si se intampla in Pesti.

15 feb. 2020, 21:03
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de DUMINICĂ 16 FEBRUARIE 2020. Marte intră în ambiţiosul Capricorn după 2 ani!

Timp de o luna de zile, gandirea noastra va fi orientata mult mai mult spre interiorul fiintei dar si spre trecut, aceasta schimbare punandu-ne intr-o alta stare mentala decat de obicei. Corespondenta, tehnologia, calatoriile scurte – domeniile lui Mercur – pot intampina unele erori sau intarzieri, deci este o idee buna sa ne salvam mai des munca si sa planificam si alte moduri de a functiona care sa fie mai creative.

Este vremea sa folosim mai mult imaginatia si sa gandim mai neconventional.

Cu Mercur retrograd, Universul ne trimite semnale mixte. Este un timp bun sa mergem spre ceea ce ne dorim, dar nu sa incepem proiecte noi. Deci ce e cel mai bine de facut ? Sa revizitam o veche idee. Sa reconsideram ceva la care am renuntat sau sa reprivim o metoda de lucru. Orice iti ocupa mintea acum devine important. Iar cu Marte plin de forta in Capricorn (e o zodie gazda unde se simte foarte bine), vom putea sa avem parte de progres. Dar mai intai sa folosim toata energia lui Marte pentru a pune la punct tot felul de detalii confuzante. Sa avem claritate unde stam si ce vrem, apoi sa trecem la treaba. Marte in Capricorn este o valoroasa mana de ajutor pe durata acestui Mercur retrograd in Pesti !

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi iti poti vedea un vis implinit. Ceva ce ai planificat si sperat, in sfarsit vine spre tine, aducandu-ti bucurie, toate datorita unei alinieri favorabile planetare. Identifica oportunitatile ce vin spre tine si fa maxim din ele. Vor fi benefice pentru viitorul tau.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Este posibil ca astazi sa apara anumite elemente neprevazute care sa iti para socante si sa iti deturneze planurile. Dar nu este nevoie sa te simti suparat din acest motiv. Daca privesti si gestionezi situatia corect si jonglezi printre obstacole, vei iesi invingator din aceasta rasturnare de situatii.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai putea fi sub multa presiune la munca dar este imperativ sa iti faci timp sa iti ajuti prietenii si pe cei dragi azi. Unii dintre ei chiar au nevoie de tine acum. Oricat de dificil ar fi, fa tot ce poti sa iti oferi sustinerea si sa ajuti pe cineva drag sa iasa dintr-o situatie incurcata in care se afla.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO