Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi 18 MARTIE 2021. Ordine in prioritati

Iata horoscopul zilei de azi joi 18 MARTIE 2021. Azi totul pare mai exacerbat decat de obicei: emotiile sunt mai intense, sentimentele mai puternice, dorintele mai exagerate.

17 mart. 2021, 22:41
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi 18 MARTIE 2021. Ordine in prioritati

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi 18 MARTIE 2021. Intalnirea dintre Venus si Pluto este „vinovata” de ridicarea temperaturii in termometru. Dar pentru ca nu le poti face pe toate deodata, este indicat sa iti faci ordine in prioritati: dragoste, relatii, bani? Ce se afla in top?

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi 18 MARTIE 2021

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Esti pregatit sa iti dai jos un rand de piele si sa devii persoana care trebuie sa devii. Este timpul schimbarilor adanci si semnificative si te poti infuria si irita de circumstante care iti pot lua energia sau te-ar face sa te simti incompetent sau slab. Permite fiecarei emotii sa aiba locul sau, las-o sa creasca chiar daca este negativa si neacceptata de multi. Fiecare emotie are scopul sau si iti arata directia mai buna si potrivita de urmat. Daca pentru o directie simti o emotie negativa, este clar ca nu e directia buna, da ?

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Prieteniile din viata ta au nevoie de scopul loc si tu nu te vei multumi cu nimic mai putin decat ce te face puternic si da semnificatie lumii tale. Ai nevoie de conversatii cu devotament si pasiune, de ceva pentru care sa te lupti pentru o cauza comune si sa te simti acceptat de cei cu care petreci timpul.

Chiar daca locul tau in sistem este inca neclar, tu esti acolo unde esti pentru un scop. Nu iti neglija sentimentele si simtul valorii personale, indiferent cat efort este necesar ca sa reusesti in scopurile tale profesionale.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cercurile sociale joaca un rol important in viata ta, expandandu-ti granitele si facand imposibilul sa devina posibil. Este o zi in care vei obtine cel mai mult doar fiind, pur si simplu, inconjurat de oamenii potriviti si fiind parte dintr-un sistem pozitiv care iti sustine ideile chiar si cand restul lumii poate crede ca ele nu sunt valoroase.

Tu sa te valorizezi mai intai ca sa poti vedea clar si apoi inconjoara-te de oameni care iti inteleg directia in viata. Nu ai de ce sa te restrictionezi mai mult decat o faci deja.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.