Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de MIERCURI 3 MARTIE 2021. Începe o noua fază!

Iata horoscopul zilei de azi miercuri 3 MARTIE 2021. Marte cel rosu si fierbinte se muta in Gemeni. Incepe o noua faza care te face nerabdator sa-ti explorezi optiunile. Sparge gheata si  mergi pe drumul oportunitatilor.

02 mart. 2021, 22:20
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de MIERCURI 3 MARTIE 2021. Începe o noua fază!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de MIERCURI 3 MARTIE 2021. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscopul zilei de MIERCURI 3 MARTIE 2021

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te-ai tot agitat de ceva vreme pe varii teme si anumite dificultati te-au obosit, fizic si emotional. Daca te simti cumva cu energia epuizata si la limita, sa stii ca lumina de la capatul tunelului se vede. Ti-ai consumat puterea si resursele si acum trebuie sa te opresti ca te reincarci si sa privesti in alta directie de actiune, daca ce ai facut pana acum nu te-a multumit. Odihneste-te, plimba-te in aer curat, curata mintea de toxine. Incarca-ti bateriile. Doar de asta ai nevoie acum.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Totul este setat, conditiile zilei iti sunt favorabile si acum realizezi faptul ca esti o persoana norocoasa. Si azi norocul e de partea ta asa cum a tot fost in ultimul timp, deci nu te teme si fa un salt substantial spre viitor. Succesul iti este asigurat. Incearca sa fii si mai deschis la minte decat esti, dar mai ales la discutii cand vine vorba de cariera ta. Se va dovedi bine pentru tine sa ai aceasta atitudine.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Lucrurile si evenimentele zilei se vor derula usor si nesolicitant astazi, dandu-ti o portie de liniste si de incredere pentru zilele viitoare. In contrapartida, vei fi ajutat energetic sa gandesti mai pozitiv si sa iti dezvolti mai mult determinarea si puterea pentru a inchide o usa a trecutului pe un anumit subiect pentru totdeauna. Chiar e timpul sa privesti numai inainte si sa faci un pas serios intr-acolo.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.


loading...