Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de SÂMBĂTĂ 1 FEBRUARIE 2020. Bun venit, februarie 2020!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 1 FEBRUARIE 2020; Luna este in Taur si este vreme de actiune. Avem o noua luna calendaristica deci e timpul pentru o noua abordare. E vremea deciziilor ! A sosit momentul sa fim sinceri cu promisiunile facute si sa facem pasii necesari pentru a ne consolida terenul.

31 ian. 2020, 21:16
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de SÂMBĂTĂ 1 FEBRUARIE 2020. Bun venit, februarie 2020!

Decizii, decizii… Luna in Taur are revelatii in buzunar pentru noi, are informatii care ne arata limpede precum cristalul ce avem de facut. Saptamana trecuta, Luna Noua a fost in cuadratura cu Uranus care ne impinge la abordari diferite, la scuturari de energii si de obiceiuri, la a iesi in afara zonei de rutina.

Este un nou inceput electrizant de weekend si de luna.

Unde ai nevoie sa schimbi vechi moduri de abordare ? Este timpul sa te imprietenesti cu o noua atitudine de a accepta schimbarile ca parte din evolutie si de a te desprinde de orice rezistenta pe care o opui. Este timpul pentru unele hotarari nou noute.

Luna se armonizeaza cu Nodurile Lunare si ne putem astepta la o mana de ajutor. Oamenii, evenimentele si circumstantele sunt aici ca sa ne arate cel mai bun mod de a avansa.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ceva nou si neasteptat poate sa apara la orizont. Este timpul sa dai drumul trecutului si sa pasesti spre o noua versiune a ta. Desi te poti preocupa despre aceste schimbari, mergi inainte fara sa faci nicio judecata. Poti sa descoperi cum incet incet vei fi prins de bucurie si entuziasm, ai incredere in sentimentele tale si in capacitatea de adaptare.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te simti pozitiv si asta iti permite sa reusesti tot ce iti propui azi. Fa o prioritate din cele mai importante responsabilitati ale tale si incearca sa ramai in echilibru. Diseara este un moment minunat pentru timp cu prietenii sau familia. Asta te va ajuta sa te destrezi de tot ce ai acumulat si sa te simti in siguranta, dar si sa capeti o portie mai mare de siguranta de sine si incredere.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pentru tine nu este o zi ca oricare alta, este chiar o zi importanta. Este bine sa dai dovada de un comportament cat mai serios ca sa poti profita de oportunitati ce vin spre tine si sa primesti beneficii care vin cu ele la pachet. Prietenii, familia si cei dragi vor avea nevoie de sustinerea ta si tu sa fii acolo pentru ei. Evita sa ai parte de plangerile lor. Daca poti, ajuta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO