Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de SAMBATA 20 FEBRUARIE 2021. O gura de aer proaspat

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 20 FEBRUARIE 2021. Weekend-ul are o nota de aer proaspat, gratie intalnirii dintre Venus si Marte. Fie ca este vorba despre o relatie de prietenie, romantica sau de afaceri, ideile diferite vor genera rezultatele potrivite.

19 feb. 2021, 23:12
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de SAMBATA 20 FEBRUARIE 2021. O gura de aer proaspat

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de SAMBATA 20 FEBRUARIE 2021. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscopul zilei de SAMBATA 20 FEBRUARIE 2021

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

A fi flexibil si detasat este placut dar azi este o zi in care trebuie sa fii pe faza ca sa detii controlul mai mult. De ce sa nu iti incordezi muschii putin ? A trecut cam mult timp de cand nu ai facut-o. Ai multe lucruri bune de spus si este timpul sa fii lider. Oamenii din jur vor fi receptivi la sugestiile tale si oricum cauta idei noi pe care tu sigur le ai. Impinge lucrurile intr-o directie in care vrei sa te duci pentru ca se poate.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Doi oameni din viata ta trebuie sa ajunga impreuna. Fie au o legatura care s-a intrerupt despre care nu stii fie nici nu s-au cunoscut inca. Insa elementul lipsa dintre ei esti tu. Te-ai gandit sa ai rolul de a face cunostinta oamenilor ? Nu te gandi ca nu vrei sa fii in mijlocul lucrurilor pentru ca deja esti. Astazi vezi daca poti face pe mediatorul si sa fii un fel de lipici adeziv intre bucati ce trebuie sa fie impreuna.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Da, lucrurile au fost mai pe agitatie si repede inainte in ultimul timp, dar daca emotiile incep sa se calmeze, se va calma si corpul. Relaxarea si confortul sunt mai importante acum decat viteza. Ia piciorul de pe pedala de acceleratie si priveste peisajul pana la destinatie. Scurtaturile te vor frustra. In plus, e mai distractiv sa mergi pe un drum cu peisaj frumos. Chiar nu ai unde sa te grabesti, indiferent ce deadlineuri ai de implinit. Ai mai mult timp decat crezi.â

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.