Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri 2 aprilie 2021. Cuvintele taie sau vindeca! Ce alegi?

Iata horoscopul zilei de azi, vineri 2 aprilie 2021. Aliniamentul de azi dintre Mercur si potentul Pluto aduc la lumina cuvinte cu foarte multa putere. Fie taie, fie vindeca, de aceea trebuie sa fii atent la tot ce spui.

01 apr. 2021, 23:33
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri 2 aprilie 2021. Cuvintele taie sau vindeca! Ce alegi?
Horoscop 1 martie 2021

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri 2 aprilie 2021. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscopul zilei de vineri 2 aprilie 2021

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Informatia este cheia pentru tine azi. Incerci sa accesezi si sa distribui informatie in moduri clare si concise. Felul in care faci asta azi poate duce la schimbari pe termen lung pentru tine. Oportunitati pentru noi inceputuri pot veni prin canale de comunicare azi. nu da nimic la o parte dar fii realist. Gandirea rationala este favorizata aici, dar intuitia te ghideaza la fel de bine. Foloseste intuitia ca sa determini ce e adevar azi si ce nu e. Ce iti spune Universul azi prin oameni, fapte, situatii ?

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mintea iti este pe directia casa si familie azi. Te poti gandi chiar la case in general sau la casa parinteasca de unde te tragi. E un timp bun sa incepi un capitol nou pe frontul de casa. Te gandesti sa faci schimbari pe termen lung sau esti focusat pe obiective a la long azi. Orice schimbare cat de mica functioneaza azi. Focuseaza-te pe noi inceputuri si esti energizat de tot ce se poate prezenta in fata ta. La ce schimbare lucrezi acum ?

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este o zi grozava sa iti lasi un pic parul pe spate, daca ai parul lung, sau sa iti dai capul pe spate a relaxare. Onoreaza-ti copilul interior azi si bucura-te de viata ca un copil. Inca ai noi oportunitati minunate in fata pentru noi inceputuri in moduri distractive si placute. Te poti bucura sa petreci timp cu copiii azi. abordeaza orice subiect cu o inima vesela si nimic nu te va dobori azi. considera ziua de azi ca o oportunitate sa experimentezi empatia fata de cei ce au o stare proasta si te alegi si cu karma buna.

Citeşte continuarea pe Sfatul Părinţilor.