Horoscop zilnic: Horoscopul zilei MARŢI 23 IUNIE 2020. Avalansa de emoţii

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 23 IUNIE 2020. Neptun intra in miscare retrograda de azi si accentueaza emotiile si asa puternice ale eclipsei de Soare din Rac. Cu Neptun retrograd, sentimentele vin din profunzime. Nu lua nicio decizie in aceasta perioada, caci nu este indicat sa hotarasti ceva cand tu esti intr-un roller-coaster emotional. Venus se afla in stationare cateva zile, inainte de a intra in miscare directa. Te bucuri de momente romantice, nostalgice, cu o vibratie spirituala puternica.

22 iun. 2020, 19:50
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei MARŢI 23 IUNIE 2020. Avalansa de emoţii

Simti avalansa de emotii? Spune ce ai pe suflet!

Neptun este in Pesti si urmeaza sa intre in miscare retrograda. Poti resimti puternice sentimente de nostalgie. Te poti gandi mai mult la visurile tale indeplinite sau nu, abandonate sau nu. Ce vrea inima ta? Sa canti, sa pictezi, sa te petreci mai mult timp in natura? Vrei sa stai mai mult cu persoana iubita? Romantismul este la cote inalte in aceasta perioada.

Luna este este emotionalul Rac. Dar nu pentru mult timp. Va intra in leu si vei observa o alta atitudine. Poate ca inca te mai indoiesti de tine, dar ar fi bine sa renunti la aceasta stare. E nevoie de mai multa actiune, e nevoie de mai multa fermitate.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Vechi prieteni ar putea sa iti deschida usi noi si sa iti dea acel sut ca sa faci pasul inainte. Asa ca, ar trebui sa lucrezi si tu mai mult la capitolul incredere de sine, pentru a putea profita de aceste oportunitati care apar in cale. Mergi inainte spre implinirea visurilor si ambitiilor tale.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astrele sunt generoase astazi cu tine si iti planifica o zi foarte placuta. Ai o atitudine optimista si pozitiva si pentru asta aduni complimente usor si ai si o pozitie profesionala buna. Ai si o inspiratie de a naviga printre eventuale dificultati la munca. Aceasta abordare cucereste inimile oamenilor si iti adauga niste nume valoroase pe lista de prieteni.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi este o zi in care ti se recomanda sa fii cat mai mult in meditatie si introspectie. Daca nu meditezi, vei fi inconjurat de ganduri negative si amaraciune despre altii. Aceasta stare iti poate diminua progresul si cresterea in cariera. Daca alegi sa traiesti simplist si sa gandesti inalt lucrurile vor iesi mult mai usor pentru tine.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.