Horoscop zilnic: Horoscopul zilei MIERCURI 25 NOIEMBRIE 2020. Treci la actiune!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

25 nov. 2020, 02:11
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei  MIERCURI 25 NOIEMBRIE 2020. Treci la actiune!

Horoscop zilnic:

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 25 NOIEMBRIE 2020. Luna in Berbec aduce multa actiune azi, cu atat mai mult cu cat se intalneste cu Marte, recent iesit din retrograd. S-a ridicat, si-a pus armura si este pregatit pentru lupta. O multime de planete astepta in preajma usilor deschise sa iasa din Capricorn, ca sa iti lase calea libera.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Esti inclinat sa scuturi un pic lucrurile intr-o relatie apropiata. Marte cel razboinic scoate o relatie dintr-o rutina sau de a o duce la un nivel urmator poate surprinde sau soca partenerul. Foloseste o abordare directa cand iti exprimi dorintele si intentiile si te va ajuta sa fii cu partenerul pe aceeasi lungime de unda. Tot azi, Luna in Berbec te ajuta sa fii eficient in sarcinile de facut, asa incat iti va ramane destul de mult timp pentru scopuri placute si distractive.

Horoscop Mihai Voropchievici. Final de an imprevizibil pentru multe zodii. Cine păşeşte cu dreptul în 2021

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Pasiunea iti conduce ziua astazi. Marte cel asumat te sustine, iar tu iti vei folosi toate resursele ca sa manifesti ceva ce iti doresti. Puterea intentiei tale te va ajuta sa faci pasi importanti spre ce vrei, cu exceptia cazului ca e vorba de o relatie. In acest caz, trebuie sa iti accesezi intuitia ca sa iti dai seama daca e momentul potrivit pentru a merge mai departe.  Tot azi, Luna in Berbec te inspira spre armonie si bunavointa in cele mai apropiate relatii ale tale.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Iti schimbi o abordare cu privire la implinirea viselor tale. Marte te face constient de principiile spirituale ale manifestarii. Asta inseamna ca te vei baza mai mult ca de obicei pe ghidarea ta interioara pentru a ti se lumina calea. O ghidare despre o relatie va fi puternica azi. Tot acum, Luna in Berbec te pot inspira sa ai o revelatie care sa te elibereze din trecut, deci fii foarte atent la intuitia ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop TAROT ZILNIC miercuri 25 NOIEMBRIE 2020. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de miercuri 25 NOIEMBRIE 2020 pentru fiecare zodie!
Horoscop tarot zilnic BERBEC
Valetul de cupe

Daca studiezi, poti privi situatiile cu simtul umorului. Creativitatea te ajuta sa dezvolti o idee in ceva concret. Daca esti implicat intr-o relatie, acest card aduce un mesaj legat de romantism, fertilitate. Comunicarea in casa si in familie trebuie sa fie la cote ridicate.

Horoscop tarot zilnic TAUR
9 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza curajul, perseverenta, testarea credintei. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca trebuie sa fii atent la deciziile pe care urmeaza sa le iei. Ele iti pot periclita o pozitie daca nu esti atent. In conflicte, nu este indicat sa intri in defensiva, ci sa-ti sustii parerea cu argumente solide.

Horoscop tarot zilnic GEMENI
6 de cupe

Aceasta carte simbolizeaza reuniunea, nostalgia, amintirile din copilarie, inocenta. O binecuvantare, o relatie care aduce fericire. Esti inconjurat de energii pozitive si generorizatate din abundenta. Te bucuri de momente placute alaturi de prieteni dragi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Etalare zilnica RUNE mistice MIERCURI 25 NOIEMBRIE 2020. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 25 NOIEMBRIE 2020.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Odin : Ceea ce este nestiut si ceea ce este nevazut sunt active acum in viata ta. La inceputuri nu a fost nimic si la final, nimic ramane. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce inca nu exista, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cartile de Tarot, este posibil sa fie nevoie sa faci un salt de credinta si sa te arunci in acest mare vid al vietii. Fa asta cu mainile libere si cu credinta nestramutata. Te bazezi pe puterea creativa a necunoscutului.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – ANSUZ : Aceasta runa te avertizeaza sa te astepti la neasteptat si neprevazut. Este un mesaj ce te cheama cu deschidere spre schimbare si renovare, poate chiar si spre o noua viata. Vor aparea noi relatii, noi conexiuni, noi contacte, deci ti se recomanda sa fii cu ochii si urechile deschise spre intalnirile obisnuite sau reuniunile sociale pe care le vei avea. Pe de alta parte, runa Ansuz iti reaminteste ca mai intai trebuie sa te iubesti si hranesti pe tine inainte de a incerca sa iubesti si hranesti pe altii : este imposibil sa dai ceea ce nu ai. Aceasta runa iti reaminteste sa iti reamintesti asta zilnic.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – DAGAZ (cu fata in sus). Runa iti sugereaza ca este posibil sa fi ajuns la un punct din viata ta in care este nevoie de schimbare. O schimbare poate fi la fel de simpla precum a accepta cine esti si sa fii fericit ca esti unic si special in felul tau. De ce ai putea dori vreodata sa fii la fel ca altcineva ? Oricum, acum e un moment pentru o decizie de viata si pentru o schimbare mare a directiei spre care te indrepti. Ramai fidel credintelor si valorilor tale si nu vei da gres. Crede in tine si urmeaza-ti visele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.