Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICĂ 2 DECEMBRIE 2018. Venus din nou în Scorpion, atenţie!

Horoscop zilnic.Iata horoscopul zilei de DUMINICA 2 DECEMBRIE 2018; primele zile de decembrie, primul weekend de decembrie ne livreaza primele provocari. Noroc ca nu ne tine asa toata luna! Astazi, Venus reajunge in Scorpion unde stim ca a mai fost in acest an inainte sa intre in retrograd. Venus va sta in Scorpion pana pe 7 ianuarie 2019. Venus a fost retrograd o buna parte a sezonului de toamna.

01 dec. 2018, 17:52
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICĂ 2 DECEMBRIE 2018. Venus din nou în Scorpion, atenţie!

Sa fim atenti inca o luna, inainte ca Venus sa ajunga in expansivul Sagetator la inceput de 2019. Cand Venus e in Scorpion – o combinatie mai ciudata de energii – avem tendinta sa avem o abordare in relatii de tipul totul sau nimic. Suntem foarte pasionali, ceea ce e bine, dar trebuie sa invatam sa depasim gelozia, sau macar sa o intelegem si sa renuntam la ea. Gelosii creeaza probleme altora, dar creeaza tortura pentru ei insisi. Este cazul sa invatam sa transformam emotia geloziei in alta stare. Care? Depinde de tine si de zodia ta. Rabdare, atentie si grija sa avem.

Faptul ca este importanta aceasta lectie e aratat si de revenirea lui Venus in Scorpion. Ceva este de inteles in continuare aici.

Cum te impacteaza in functie de zodie aceasta revenire? Afla aici!

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te enervezi usor cand lucrurile nu sunt pe fagasul cu care esti obisnuit. Dar nu trebuie sa-ti fie teama. Aceste noi schimbari sunt in favoarea ta. Vei vedea rezultatele cat de curand. In relatie ai tendinta de a vedea totul in roz. Refuzi sa accepti greselile care s-au facut de ambele parti. Coopereaza cu partenerul si vedeti ce se poate face.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Pot aparea cateva obstacole care sa-ti dea peste cap planurile. Fii pregatit sa incerci si alte idei. Nu intra in panica. Desi este mai greu de facut decat de zis, nu trebuie sa te dai batut. In viata de cuplu pot aparea cateva turbulente din pricina adevarurilor nespuse la timp. Nu ignora situatia si rezolv-o cat mai repede.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Atingi limita pesimismului si negativismului. Spui stop si incerci sa vezi lucrurile mai clar. Iti este greu sa renunti la dramatism si la exagerari. Nu te mai concentra pe ce nu functioneaza si cauta solutiile la probleme. In dragoste, partenerul incepe sa se planga de modul in care te lasi atras de probleme si nu te mai ocupi de viata de cuplu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO