Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICĂ 23 DECEMBRIE 2018. Un mare trigon, o mare de emoţii!

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de DUMINICĂ 23 DECEMBRIE 2018 ; Luna este tot în Rac după ce ieri a fost Superluna plină în Tac. Ne putem simți cam sentimentali în continuare acum. Putem avea emoții din senin care ne trimit la amintiri din copilărie și care ne dau conștientizarea de ce gândim cum gândim, de ce simțim cum simțim, ce am înțeles atunci, cu ce am rămas, ce alegem să ținem mai departe că și concepții și ce decidem să schimbăm.

22 dec. 2018, 18:47
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICĂ 23 DECEMBRIE 2018. Un mare trigon, o mare de emoţii!

Nu te teme de emotii, ele iti sunt prieten si calauza.

Emotiile negative sunt benefice pentru ca iti arata ca gandesti ceva in opozitie cu starea de bine. Ele iti dau sansa de a verifica ce gandesti pe subiectul pe care a aparut emotia. Poti gandi in continuare la fel … sau te poti razgandi, alegand ganduri noi varianta 2019.

Zilele se scurg spre Ajunul de Craciun si atmosfera astrala ne inconjoara cu vibratii calde iubitoare. Vei vedea ca totul iese bine si nu ai de ce te ingrijora. Luna in Rac are drept scop iubirea in casa si in familie…

Daca azi te simti putin nesigur si in defensiva, este din cauza opozitiei Lunii cu Saturn.

Dar aceasta vibratie va trece si va fi inlocuita cu una mult mai iubitoare din cauza marelui trigin dintre Luna (in Rac), Neptun (in Pesti) si Venus (in Scorpion) !

Observam cum toate cele 3 semne de apa si emotii ale zodiacului – Rac, Pesti si Scorpion – sunt implicate in acest trigon, in aceasta sarbatoare minunata a sentimentelor. Atmosfera este foarte buna, sarbatorile se apropie ! Sunt zile de trairi profunde, de inspiratie creativa si de romantism.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Lumea probabil ca nu se invarte azi in jurul tau, deci obisnuieste-te cu ideea. Desi nu este vestea pe care doresti sa o auzi, este probabil informatia de care ai nevoie acum. Foloseste-ti pasiunea incredibila ca sa ai tu grija de altii. Gandeste mai putin despre tine insuti si mai mult spre oamenii din jurul tau, in special familia ta. Tine aproape de casa si ai grija de toate lucrurile de facut, ca intr-o frumoasa zi de Duminica inainte de Craciun.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Initiaza azi o discutie profunda si plina de semnificatii cu cineva cu care ai pierdut conexiunea de ceva timp. Tot ce ai de facut este sa faci primul pas. Exista o energie puternica de conexiune a inimilor, a simtirii si a iubirii in aer care ajuta sa adaposteasca si calauzeasca o abordare sensibila intre oameni. Gaseste si tu acea conexiune cu cineva cu care nu credeai ca o poti avea.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Comunicarea si transmiterea mesajelor azi poate fi ingreunata. Asta nu inseamna sa nu fii productiv. Ar putea fi insa nevoie sa iti schimbi abordarea. Analizeaza bine situatiile inainte de a te asuma in exprimarea emotiilor. Nu te duce cu capul inainte, nu e cea mai buna abordare. In schimb, incearca sa abordezi totul cu ratiune. Poti descoperi ca sunt bucati de puzzle despre care nici nu stiai.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO