Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICĂ 30 DECEMBRIE 2018. Cum e penultima zi din an?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 30 DECEMBRIE 2018 ; Luna este tot in Balanta pana diseara si este o ultima Duminica minunata din 2018.

29 dec. 2018, 19:54
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICĂ 30 DECEMBRIE 2018. Cum e penultima zi din an?

Atmosfera favorizeaza atentia spre relatii, te poti simti iubitor, atent cu partenerul sau orientat spre a-ti gasi un partener. Esti pregatit sa faci cu mana lui 2018 de ramas bun ? A fost un an intens ca un roller coaster, in cea mai mare parte din cauza celor 8 planete retrograde ale anului, dar este, in sfarsit, la final. Ia-ti un moment si reflecteaza la tot ce a fost azi si verifica-ti si horoscopul zilei mai jos.

Tot sub Luna in Balanta este un moment perfect sa simti si manifesti recunostinta.

Ce moment mai bun decat ca la final de an sa fii recunoscator pentru tot ce a fost dar si in avans pentru ce iti va aduce Universul ? Uita-te in jur si spune MULTUMESC pentru tot ceea ce esti si ai. Universul aude. Recunostinta deschide caile pentru iubire si pentru mai multa abundenta. Iar Luna in Balanta ajuta la acest proces !

Luna in Balanta si aceste zile libere sunt tocmai bune pentru urmatoarele activitati. Daca nu le-ai facut, nu este prea tarziu :

Petrece timp calitativ cu persoana iubita. Arata-i ca este apreciat, fa-i mancarea favorita, creaza o atmosfera romantica / Daca esti singur, invita un bun prieten sau un partener de afaceri la restaurant / Aranjeaza-te si participa in afara casei la o petrecere sau reuniune sociala / Du-te in lume, oriunde unde oamenii se aduna ca sa vada creatii, sa vada frumosul / Creaza ceva frumos la tine in casa / Mediaza un conflict cu scopul restabilirii armoniei in relatii / Cumpara-ti haine frumoase / Propune-ti sa ajungi la un echilibru / Rasfata-te pe tine, rasfata-ti iubita sau iubitul.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :

Citeste-ti si Horoscopul de weekend, ultimul weekend 2018, cu ce mesaj sa inchei 2018 si sa incepi 2019 in functie de zodie !

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Unii dintre voi, Berbecii, inca lasati alti oameni din alte zodii sa faca toata creatia pentru voi. Configuratia planetara azi te impinge sa te eliberezi de legaturi cu alti oameni care iti dicteaza si paveaza pasii vietii tale. Este timpul sa manifesti mai multa creativitate in propria ta viata, sa arati ceea ce de regula ascunzi. Exprima-te din plin si fara ezitari. Arata-le altora cine e de fapt la carmele vietii tale. 

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti foarte interesat de tot felul de activitati sau profesii care privesc alti oameni si binele lor – medicina, psihologie sau orice fel de terapie spirituala. Vei fi foarte sensibil in fata acestui tip de deschidere ce vine spre tine incepand de astazi. Alinierea planetara de acum initiaza progres in toate zonele existentei umane. Tine-ti ochii si urechile larg deschise.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

S-ar putea sa ii surprinzi pe cei din jurul tau in urmatoarele zile. Esti o persoana responsabila si altii se pot baza pe tine. Dar ca oricine altcineva, esti sensibil si la dorintele tale. Ar trebui sa te astepti ca dorintele sa iti fie asa de puternice azi incat sa fie irezistibile. Daca este vorba de o experienta pozitiva, posibil sa iti dea peste cap orice alta planificare a vietii personale de acum. Bucura-te si traieste clipa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO