Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 21 FEBRUARIE 2019. Emoţii, emoţii!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 21 FEBRUARIE 2019; dupa ultimele zile intense ca energie si semnificatie, iata vine randul Lunii sa iasa din pragmatica si eficienta Fecioara unde si-a facut treaba pentru noi si sa intre in Balanta, semn mult mai diplomatic care ne poate aduce o zi de Joi linistita si iubitoare. Exista si exceptii, desigur, pentru ca intra in joc Chiron.

20 feb. 2019, 21:01
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 21 FEBRUARIE 2019. Emoţii, emoţii!

Luna in Balanta ne da clipe tocmai bune pentru culori frumoase si pentru lumanari parfumate. Da, sunt multe lucruri foarte functionale si e bine ca sunt asa, nimic gresit in asta, dar ce ar fi viata fara dulcele adus de o Balanta ? Fara acea pata de culoare, acel miros special si fara acea imbratisare care toate spun cat o mie de cuvinte ? Acesta este rolul Balantei in viata noastra, chiar daca tot ea uneori se indoieste – ma iubeste, nu ma iubeste ? Indecizia este tot specificul Balantei.

Daca ti se pare ca ceva e mai mare sau mai serios decat e, cum ar fi sa ti se para ca ai in fata un elefant desi el nu e, nu te ambala mai mult decat e cazul, sa stii ca este influenta lui Chiron in Berbec. Primul aspect astral pe care il are Luna in Balanta azi e in opozitie cu Chiron in Berbec si poate duce la o criza in relatie sau la o provocare diplomatica ce depinde de tine. Cand cele doua sunt in opozitie, pot iesi clipe mai neplacute dar sunt trecatoare.

Solutia ? Trebuie sa fii autentic. Fara compromisuri si solutii ce nu vin din inima ta. Trebuie sa te asumi, ca sa iti vindeci rana de identitate de a carui vindecare se ocupa Chiron in Berbec pana in 2027, asa cum scrie AICI. Spune adevarul. Acesta e primul contact al Lunii cu Chiron in Berbec din septembrie 2018 si orice ai avut in minte asta vara vine sa fie vazut mare si clar acum dar si sa ramana. Care e diferenta fata de atunci ? Acum esti pregatit!

Ziua va fi scaldata in tot felul de emotii, fie ca apar mici tulburari relationale provocate de opozitia de mai sus, fie ca doar suntem impresionabili de frumosul adus de Luna in Balanta. Emotiile sunt terenul de joaca al zodiei Pesti, iar Soarele este proaspat instalat in Pesti pana pe 20 martie ! Afla si tu ce schimbari inevitabile aduce Soarele in Pesti pentru fiecare!

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Abilitatile tale intuitive sunt la cote inalte azi, se simte ca suntem in zodia Pesti deja. Iti va fi destul de usor sa te cablezi la gandurile si sentimentele altora. Ar fi o idee buna sa iti controlezi reactiile fata de ei. Nu spune oamenilor ce simti ca simt sau gandesc ei daca nu stii sigur ca vor sa auda asta. Imaginatia si abilitatile tale creative opereaza si ele la un nivel foarte ridicat. Profita din plin de acest lucru.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O adanca preocupare pentru ce simt altii te poat cuprinde azi cand ai tendinta de multa compasiune si urechi larg deschise ca sa auzi si sa manifesti intelegere. Este important sa asculti si mai putin sa vorbesti, desi mintea ta practica orientata pe solutii simte nevoia sa se exprime. Treburile tale merg usor, aducandu-ti tie si celor din jur satisfactii. Nu fii surprins daca te apuca sa versi o lacrima sau doua de bucurie sau de stare de bine la un moment day. Hey, doar suntem in plin debut al zodiei Pesti 2019 pana la urma!

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi ai putea finaliza un proiect care a fost dificil dar important pentru cariera ta. Faptul ca obtii rezultat pentru dedicarea si munca ta sustinuta te poate face sa te simti coplesit emotional, mai mult decat te simti confortabil. Poate chiar vei face un efort special sa iti controlezi trairile. Ia-o usor si nu nega ce simti. Suntem in zodia Pesti 2019 si emotiile dicteaza regula jocului acum. Ai mutat muntii din loc ca sa ajungi unde esti si e placut sa iti fie recunoscuta munca. Seara, sarbatoreste. Meriti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.