Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 28 FEBRUARIE 2019. Ultima zi oficială de iarnă

Horoscop  zilnic. Iată horoscopul zilei de JOI 28 FEBRUARIE 2019; iată-ne în ultima zi oficială calendaristică a iernii ! Indiferent cum este vremea acum și în următoarele zile, mâine 1 martie ester startul primăverii calendaristice. Am trecut prin multe evenimente astrologice în această iarnă, am ieșit mai înțelepți, sperăm, din ea. Primăvară aduce multe noutăți, nu ne vom plictisi defel !

27 feb. 2019, 21:02
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 28 FEBRUARIE 2019. Ultima zi oficială de iarnă

In ultima zi de februarie si inainte de Martisor, Soarele este in sextil cu Marte, planeta energiei si actiunii, si ne vor da un ultim imbold de a pune tot ce vrem pe roate. Am avut o intreaga luna cu toate planetele in mers direct in mare viteza, dar acest ritm frenetic va incepe sa se incetineasca. Primul retrograd 2019 incepe cu celebrul Mercur peste o saptamana si vom avea ocazia de a recupera in relatia cu noi insine si de a mai verifica ce legaturi avem de taiat.

Cat despre azi, iata un ultim push spre linia de sosire ! 

Luna va fi in legatura cu rebelul Uranus inainte sa intre in Capricorn. Cu Luna i Capricorn, capul ne sta (tot) la treaba si inca una serioasa. Ori de cate ori apare Capricornul in peisaj, ne gandim la cariera, la ambitie, la dedicare sustinuta si la seriozitate, cam prea multa. Luna in Capricorn ne lumineaza drumul spre varf ! Chiar, care este varful tau spre care tinzi ? 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Iesi afara din tot ce rutina, Berbecule. Fa asta cat mai des ca sa iti extinzi cunostintele si sa iti expandezi orizonturile. Aspectele planetare iti favorizeaza aceasta atitudine. Daca mergi intr-un ritm diferit vei avea de castigat mult mai mult decat iti imaginezi. Incearca ceva ce nu ai mai facut. Du-te undeva nou. Schimba-ti pozitia biroului ca sa capeti o noua perspectiva. Vezi ce poti descoperi nou despre tine si despre lume.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti satisfacut cu actuala ta cariera, Taurule ? Daca nu, incepe prin a face un plan. Sunt anumiti pasi specifici pe care ii poti urma ca sa profiti din plin de oportunitatile disponibile. Uita-te mai mult pe siteurile despre cariere sau cere sfatul unui consultant in domeniul carierelor. Nu te multumi cu putin cand stii bine ca meriti mai mult. Vezi ce poti gasi si mergi spre un viitor care sa te implineasca mai mult.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Nu te teme de provocarile ce sunt in fata ta, Gemeni. Chiar daca tu crezi ca nu te pricepi bine la uele dintre ele, sa stii ca ai mai multa adaptabilitate decat realizezi. Fara schimbare, viata ar fi plictisitoare si rutinata. Nu ar trece mult si ai fi lipsit de satisfactie si plictisit cu aceeasi vechitura. Incearca sa privesti schimbarea drept o aventura si o poarta spre o viata cu mai multa implinire. Ai incredere in versatilitatea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.