Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 28 MARTIE 2019. Gata, Mercur iese din retrograd !

Iata horoscopul zilei de JOI 28 MARTIE 2019; Mercur, prima planeta de la Soare, responsabila cu gandurile si vorbele noastre, iese din retrograd azi si isi reia miscarea directa. In ultimele saptamani am trecut cu totii prin tot felul de testari ale realitatii, neintelegand ce se intampla si dornici si nerabdatori sa se termine.

27 mart. 2019, 21:16
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 28 MARTIE 2019. Gata, Mercur iese din retrograd !

Poate ne-am bazat doar pe intuitie ca sa mergem mai departe. Ei bine, gata cu toate acestea. Realitatea trece inapoi pe primul loc si ne indreptam spre viitor dupa ce am luat fiecare la disecat si revizuit ce ne-a dat Mercur sa revizuim. La tine ce a fost ? O relatie curenta, detalii despre un job sau un contract ? O filozofie de viata asupra careia te-ai razgandit ? Un fel de a fi despre felul in care comunici ? Mercur doreste sa ne simtim imputerniciti cu ce gandim si vorbim. Daca cumva te-ai devalorizat, comparat, judecat, criticat (foarte rau !) pe domeniile patronate de Mercur, cu siguranta ultima luna ai avut ocazia sa iti schimbi punctul de vedere.

Acum insa, sa fii atent pentru ca Mercur, schimband directia azi, direct stationeaza foarte aproape de Neptun in Pesti si asta face ca ingerii si demonii tai sa iti poata juca unele feste. Unele halucinatii si imaginatii se strecoara in lumea reala – e fantastic pentru creativi, mai putin pentru business sau politica. Ca sa ai claritate, verifica pe ce te focusezi acum ? Fii onest cu tine si nu judeca nicio situatie pana cand nu e foarte clara. 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ceata s-a ridicat si esti pregatit de decolare. Starea de visare pe care ai experimentat-o a fost draguta, dar acum este timpul sa te misti din nou. Foloseste tot ce ai invatat in aceasta procesare interna din Mercur retrograd si pune la buna folosinta in lumea practica. Incearca sa nu te lasi prins in focurile conversatiilor care nu au de-a face cu tine. Simte-te liber sa incepi ceva nou.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Spiritul tau aventuros tanjeste sa iasa si sa vada lumea. Te poti simti mai curajos decat de obicei si partea salbatica si independenta din tine nu se teme sa se arunce inainte. In circumstante normale, nu ai dori sa te avanti departe de casa fara compania cuiva, dar intr-o zi ca asta, doar ai nevoie de tine si de o pereche buna de incaltari. Simte-te liber sa fii putin egoist despre ce vrei sa faci cum. Prioritatea numarul unu este sa te simti bine. Lasa-i si pe altii sa se tina dupa tine daca doresc.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Desi ai dori sa aduci lucrurile cu picioarele pe pamant ca sa planifici, organizezi si rearanjezi, s-ar parea ca nu este cel mai indicat mod de actiune pentru azi. mentine totul usor si inaltator. Vei vedea ca totul se aseaza la locul sau asa cum ai nevoie. Ai incredere in altii. Realizeaza ca unele din cele mai bune experiente pe care le-ai avut in viata ta au fost cele spontane. Pune deoparte lista cu ce ti-ai propus sa faci si lasa-te surprins de viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO