Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 7 MARTIE 2019. Întâmplări imprevizibile la orizont!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 7 MARTIE 2019; Uranus s-a instalat de ieri de tot in Taur unde va sta pana in 2026. Uranus a mai fost in Taur acum aproximativ 80 ani si a ajuns din nou aici anul trecut, insa datorita miscarii retrograde a mai revenit cateva luni in Berbec, atat retrograd cat si direct. De acum, sa ne pregatim pentru neasteptatul pe care o asemenea combinatie dinamita il are asupra noastra. 

06 mart. 2019, 19:03
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 7 MARTIE 2019. Întâmplări imprevizibile la orizont!

Ori de cate ori o planeta cu miscare asa lenta precum Uranus isi schimba zodia gazda, este o veste mare si se intampla lucruri importante. Vom fi ca intr-o aventura, un carusel. Pot aparea schimbari semnificative in finante, in felul in care mancam, pe ce punem valoare in viata acum. Vei face totul ca sa iti dai seama ce conteaza mai mult pentru tine ! Uranus in Taur aduce dezvoltari de viata socante si imprevizibile !

Taurul are o energie foarte palpabila, vrea sa vada, sa auda, sa miroasa, sa simta si nu accepta nimic pana cand nu verifica cu simturile sale, dar Uranus vine cu o alta abordare : poate ca totul e doar in capul tau, poate ca nu este asa de solid ceea ce credeai ca e. Fie ca e al saselea simt sau sunt insecuritatile tale, ceva se va schimba in viata si perceptia ta. E nevoie sa regandesti unele lucruri din viata ta.

Azi Luna e tot in Pesti unde a fost si Luna Noua recent. Ramai in stare de atentie si de imaginatie. Fii pe faza la tot ce iti vorbeste Universul.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In anumite momente azi, te-ai putea simti ca si cum te zbati sa mentii capul deasupra apei, asa de multe treburi pare ca ai, dar nu pierde speranta. Pana la finele zilei vei primi toata asistenta si suportul necesar. Poate cineva va prelua o sarcina de facut, poate altcineva va extinde un termen limita, poate ceva nu mai trebuie facut. Efectul pe care oamenii il au asupra ta te vor face sa te simti foarte puternic azi.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Fii curajos azi si povesteste ceva de care ti-a fost jena in trecut cuiva de care vrei sa te apropii. Sigur, ti se poate parea ciudat sa iti deschizi sufletul dar asta iti va si demonstra ca esti uman iar ranile pot fi demne de iubit. In plus, va fi o usurare sa te eliberezi de asta din tine. Orice ai spune e cu mult mai putin umilitor decat ce crezi tu. A lasa garda jos este un act foarte intim fata de cineva care nu va uita curand.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O idee la care obisnuiai sa te gandesti ca miscare radicala ti se va parea azi mult mai rezonabila, desi iti poate schimba viata intr-un mod radical. Esti pregatit pentru asa ceva ? Scufunda-te azi si vei fi recompensat. Nu te ingrijora daca alegerea ta atipica poate duce la o greseala sau doua, pana la urma greselile se intampla tuturor si ele ajung sa fie chiar cu rol educational. Deschide-ti mintea si simte-te liber sa iesi in afara rutinei tale obisnuite.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.