Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 13 MAI 2019. Start pentru 5 evenimente astrale!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 13 MAI 2019; azi incepe o saptamana ce va aduce multora evenimente cu greu uitate. Energiile astrale se schimba urmare a faptului ca Venus, planeta relatiilor si iubirii, intra in zodia sa pe care o coordoneaza, in Taur, la fel si Marte, planeta energiei, actiunii, motivatiei ajunge in Rac si combinatia dintre Marte si Rac ne schimba si noua focusul spre care actionam.

12 mai 2019, 19:53
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 13 MAI 2019. Start pentru 5 evenimente astrale!

Luna plina florala din Scorpion ce urmeaza in cateva zile va lamuri aspecte ce tin de dorintele noastre profunde si conceptiile din subconstient care ne ajuta sau saboteaza in a le obtine. Atitudinea pasionala totul-sau-nimic va fi la ea acasa cu aceasta Luna plina.

Azi e o zi mai linistita astral care face trecerea spre tot ce incepe de maine sa se manifeste ca un foc de artificii. Luna e in Fecioara si ne ajuta sa gestionam cu echilibru si seriozitate ce avem de muncit temeinic intr-o zi de Luni.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire !

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tie in general iti place sa te bucuri de visele tale, Berbecule, atat de procesul de visare cat si de analizarea lor ulterior. Insa urmare a acestor ultime nopti s-ar parea ca ai prea multe de urmarit si descifrat. In timp ce iti vei aminti de cele mai semnificative, poate sa ti se para frustrant ca ai uitat de altele. Noteaza-ti intr-un jurnal mesajele importante pe care subconstientul ti le transmite noaptea prin vise. Unele sunt forme de vindecare a unor vechi dureri, altele sunt indicii valoroase cu solutii pe care le cauti.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi pot veni prea multe solicitari si invitatii pentru participarea ta in lumea sociala, Taurule. Poate sa fie in contrast cu starea ta de a termina munca si a te relaxa acasa linistit dar nu iti place sa refuzi oamenii. Analizeaza fiecare invitatie, locatia, gazdele, alti invitati, ce poate fi semnificativ pentru tine ca sa te duci. Mergi (sau nu) doar la ce iti pare ca iti va fi de folos sau iti va aduce bucurie. Asculta-ti inima.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi poti fi atras sa muncesti pe practicile tale spirituale sau la studiile ce te pasioneaza, Gemeni. Ai putea citi dintr-o carte pe subiectul preferat, asculta un video pe youtube care iti aduce informatii pretioase sau poti practica meditatie sau yoga. Singurul sfat este sa nu incerci sa faci prea multe in acelasi timp pentru ca te poti obosi. Concentreaza-te pe cate un lucru pe rand. Informatia va fi acolo si maine.

Iata aicice aduc astrale pentru zodia ta in proaspatul horoscop general al saptamanii 13-19 mai 2019.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO