Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 18 FEBRUARIE 2019. Marele moment a venit-Chiron în Berbec până în 2027

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de LUNI 18 FEBRUARIE 2019; cea mai mare știre astrala a momentului, a săptămânii și a întregii luni februarie are loc chiar azi. Chiron, astrul ce orbitează între Saturn și Uranus, cu traiectorie neregulată în jurul Soarelui timp de aproximativ 50 ani, iese azi din retrograd și rămâne în Berbec până în 2027 ! În astrologie, Chiron se "ocupă" de rănile noastre sufletești ce pot deveni fizice dacă nu sutn văzute, tratate, depășite și transformate în dar. Chiron este supranumit Vindecătorul rănit întrucât, în mitologie, se știe despre el că, deși vindecă orice și pe oricine, paradoxal, pe șine nu s-a putut vindecă.

17 feb. 2019, 20:49
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 18 FEBRUARIE 2019. Marele moment a venit-Chiron în Berbec până în 2027

Chiron in Berbec se ocupa de cea mai profunda rana a unui om : rana sa te identitate.

O rana ramane rana cat timp nu e vazuta si constientizata. Rana se transforma in dar dupa ce e vindecata.

Care este rana ta de identitate ? Unde simti ca ai slabiciuni ? Pe ce domeniu al vietii joci „mic” ? Unde nu iti asumi faptul ca existi, ca meriti orice doar ca existi ? In ce context inca te simti respins, jignit, judecat, umilit, nedreptatit, tradat ?

Sufletul vine sa isi vindece asemenea rani si atrage conjuncturi inca de la nastere si copilarie care sa ii activeze ranile, spre a fi vazute si apoi vindecate.

Multi dintre noi nu vedem rana toata viata. O ascundem cu grija si credem ca ea nu exista. Ne punem masti. Si cand cineva, intentionat sau din greseala, ne „atinge” rana cu o vorba, fapta, judecata, explodam pentru ca doare. 

Acela este momentul declansator in care trebuie sa ne descoperim rana, nu sa o ascundem si mai tare si sa ne suparam pe contextul ce a atins-o. 

Acest lucru ne ajuta Chiron in Berbec sa facem, pentru binele nostru, pana in 2027. Daca ai lucrat deja asupra ranilor tale de identitate, acesti ani vor fi plini de impliniri pentru noul TU. Daca acum incepi sa lucrezi, vei fi ajutat sa reusesti. 

Afla pe ce domeniu ti se poate activa rana de identitate ce trebuie vindecata cu sprijinul energiei lui Chiron, AICI, in Horoscopul Chiron in Berbec pana in 2027! 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Gandeste-te la cineva cunoscut cu care este foarte usor de vorbit si abordeaza aceasta persoana azi, daca relatia voastra este importanta pentru tine. Simplul fapt ca iti apare in minte o anumita persoana este semn ca trebuie sa depui un efort in plus ca sa mentii acea relatie. Emailurile sunt dragute, dar nimic nu poate inlocui sunetul vocii tale. Te poti gandi ca nu ai timp de dat telefoane, dar comunicarea clara este cruciala acum. Demonstreaza acestei persoane importanta sa in viata ta, impartasind ceva foarte valoros pentru tine : timpul tau.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca cineva te acuza ca actionezi diferit de cum iti este caracterul azi, nu te stresa. Acum esti in cautari spirituale, fie ca stii fie ca nu. Si desi poate ca nu te comporti in maniera consecventa, inca aderi la conceptiile personale pe care le-ai dezvoltat de-a lungul anilor. Nu lasa alti oameni sa isi tot dea cu parerea despre reactiile tale acum. Faci ceea ce consideri ca este cel mai bine si asta e tot ce conteaza.  

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ziua aceasta ar putea incepe cu un mare semn de intrebare pentru tine – se pare ca planurile concrete pe care credeai ca le ai nu sunt chiar asa de concrete pana la urma. Vestea buna este ca aceasta schimbare de perceptie va duce spre o zi foarte interesanta. Cel mai bun mod sa iti asiguri o zi grozava este sa continui sa gandesti pozitiv si optimist, indiferent de directia planurilor. Totul este, pana la urma, la indemana ta, iar bratele iti vor fi si mai lungi azi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.