Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 21 IANUARIE 2019. Eclipsa totală de Lună plină sângerie în Leu!

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de LUNI 21 IANUARIE 2019; astăzi este ziua eclipsei totale de Luna plină în Leu, este Luna plină sângerie și este o Superluna ! Dorință inimii tale nu mai poate fi ignorată. Este deschisă, este tare și oferă un spectacol fantastic cu toată pasiunea fierbinte implicată.

20 ian. 2019, 20:34
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 21 IANUARIE 2019. Eclipsa totală de Lună plină sângerie în Leu!

Practic, cuvantul de ordine al acestei Superluni pline in Leu este pasiunea, pe masura ce Luna plina devine rosiatica. Daca nu ai bagat in seama inima ori de cate ori a incercat sa vorbeasca, daca ai fost timid sau rusinos sau nu ai simtit ca meriti iubirea si fericirea cautata, mai gandeste-te. Inima ta nu va mai putea fi redusa la tacere de acum. Totul iese la iveala chiar intr-un mod dramatic, vei fi dus pe calea inimii fie ca ii place mintii tale sau nu, cu o viteza accelerata care poate sari peste ani de zile obisnuiti. Daca te-ai gandit : da, intr-o zi voi face asta si asta, ei bine, acea „intr-o zi” este deja aici prin eclipsa. Mult mai repede decat credeai. Destinul te cheama, viitorul e deja la usa ta.

Luna plina devine rosie si vulnerabilitatea este palpabila. Insa in aceeasi zi cu aceasta eclipsa totala lunara, avem si Marte in cuadratura cu Saturn si Venus in cuadratura cu Neptun – nu sunt cele mai usoare combinatii ! Venus-Neptun creste asteptarile si te deschide spre potentiale dezamagiri. Iar Marte-Saturn este ca un disciplinator dur care te cheama sa iti pui toate fortele la munca pentru a umple portofelele pe care ti le-ai cumparat. Este o zi pentru a fi serios si a munci din plin. Munceste constiincios. Asculta de criticile constructive. Lasa-ti inima sa te ghideze si sa te duca mai departe, dar si fa ceea ce ai de facut. 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este un moment bun in care sa pasesti in fata si sa ajuti un prieten sau coleg ce se poate zbate la ceva dificil. Nimic nu te face sa te simti mai bine decat sa imparti ideile si sugestiile tale despre cum sa mearga lucrurile mai bine. Vei fi uimit la cat de deschisi la minte sunt oamenii si dornici sa auda ce ai sa le spui iar asta poate fi un punct de cotitura in relatiile tale cu acest oameni. Impreuna puteti creste nivelele de energie si depasi orice obstacol de pana acum.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tu esti cel mai bun profesor al tau in viata, deci tine asta minte daca vei intalni o situatie cu care nu esti familiar. Ar trebui sa profiti de acest episod si sa il faci o oportunitate de invatare ; intreba intrebari incomode la nevoie si nu accepta doar un da sau nu drept raspuns. Asigura-te ca esti satisfacut de ce ti se raspunde si daca nu, continua sa sapi pana cand afli ce ai nevoie sa stii. Oamenii ii respecta pe cei care accepta ideea ca nu stiu totul.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Aceasta este o zi potrivita pentru noi inceputuri puternice si fara sa te mai uiti inapoi. Totusi, nu vei fi prea preocupat sa continui sa muncesti la proiectele tale cand ai in jur atatia oameni dragi si lucruri de facut pentru relaxarea ta. Toate sunt distrageri foarte bune. Vei avea o puternica dorinta sa petreci timp in acest fel. Savureaza aceste clipe si nu crede ca ceilalti stiu cum te simti. Spune prietenilor noi si vechi cat de mult tii la ei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.