Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 25 FEBRUARIE 2019. Cum începe săptămâna?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 25 FEBRUARIE 2019; suntem in ultima saptamana cu toate planetele in mers direct. Din 5 martie, vom avea primul retrograd al anului 2019, Mercur, nu in orice zodie ci in Pesti, zodie de apa unde Mercur nu este chiar in elementul sau. Va fi acest retrograd al lui Mercur unul din cele mai rele ? Sau este pura speculatie? Afla aici detalii precum si care sunt cele 6 zodii cele mai impactate de acest Mercur retrograd.

24 feb. 2019, 20:54
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 25 FEBRUARIE 2019. Cum începe săptămâna?

Sa profitam de aceasta ultima saptamana pe 2019 in care nicio planeta este retrograda, sa ne terminam proiectele si sa beneficiem de aceasta energie inca activa.  Cum ? Iata aici !

Luna este si azi in Scorpion si relatiile functioneaza bine din cauza armonizarii ei atat cu Venus cat si cu Mercur. Poti face un progres semnificativ cu cineva fie pe plan personal fie intr-o negociere de business. Vei gasi cuvintele potrivite pentru a-ti transmite mesajul intr-un mod prietenos si placut si a avea succes. Luna trece in Sagetator pe seara si devine timpul sa privesti mai sustinut spre viitor. Incotro te indrepti in aceasta saptamana ? Priveste bine, vei avea mai multa claritate sa vezi zarile… 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :   

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca cumva vei intalni oameni noi azi, sa fii prudent. Unii oameni par foarte interesanti pentru ca sunt curajosi sau par periculosi. Poate ca fac lucruri la care tu nici nu ai visa. Asta poate parea cool, dar poate duce si la belele si poti fi ranit daca nu esti atent. Tine de eticile si standardele tale obisnuite. Daca pericolul te incita azi, poate e momentul sa iti reexaminezi viata si unde ti se pare ca e prea banala si fa mai bine acolo schimbari, fara sa aduci adrenalina in viata ta unde nu e cazul.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

S-ar putea sa fie nevoie sa faci o alegere intre a spune adevarul azi sau a minti. In unele circumstante, asta poate fi dificil mai ales daca te gandesti sa nu ranesti sufletul cuiva. Sa ai in minte insa ca o minciuna poate solicita mai multa energie decat adevarul. Gandeste-te ce ai vrea sa faca cealalta persoana in locul tau. Tine de ce este moral si etic pentru tine chiar daca este greu. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Se stie despre tine ca ai inima buna. Totusi, din acest motiv unii pot profita de tine. Este important pentru tine sa ai incredere in instinctele tale ca sa nu se intample asta. Daca ceea ce auzi nu se potriveste cu ce simti, ai incredere in ce iti spune intuitia. Daca crezi ca esti folosit, incearca sa treci peste asta. Ar fi pacat ca resentimentele sa sufoce felul tau generos si bun de a fi ca om.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO