Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 31 DECEMBRIE 2018. MESAJ ASTRAL cum să ÎNTÂMPINI NOUL AN 2019!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 31 DECEMBRIE 2018 ; este ultima zi a anului 2018 si intampinam Noul An 2019 sub lumina Lunii in Scorpion. Maine anul incepe in forta, deja cu evenimente astrale foarte puternice, cum ar fi Marte care se muta in Berbec acasa la el chiar din 1 ianuarie. 

31 dec. 2018, 08:56
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 31 DECEMBRIE 2018. MESAJ ASTRAL cum să ÎNTÂMPINI NOUL AN 2019!

Insa pana maine este azi si este noaptea dintre azi si maine, adica Revelionul. Luna in Scorpion transforma atmosfera de Revelion in una foarte sexy. Esti pregatit ? Dragostea pluteste in aer. Aceasta Luna are numai lucruri bune in ultima zi a anului, deci sa ne pregatim pentru un 2019 fabulos.

Este unul din cele mai ne-frivole Revelioane de mult timp. Nu il petrece cu oricine. 

Scorpionul este despre a face ca lucrurile sa fie personale, profunde, intime si apropiate de suflet, despre a te baga pe sub pielea cuiva, despre a sapa dupa secrete adanci, deci ingrediente pentru o noapte speciala ! Clar nu ne plictisim cu un Revelion sub Luna in Scorpion. Sunt bune petrecerile in grupuri mici, intime, sub lumina intima, de ambient in care poti cunoaste pe cineva mai bine sau macar poti observa pe cineva mai bine fara deranj.

Totul este despre a fi real, autentic, simplu si natural. 

Esti singur de acest Revelion ? Gandurile si emotiile te pot cuprinde adanc acum si nu te teme de ele, sa le recunosti si sa le accepti. Indrazneste sa fii sincer cu tine si poti constata ca iti prinde chiar bine putina solitudine acum. De fapt, nu e singuratate, e timp cu tine insuti. Cat timp realizezi ca te ai pe tine companie perfecta, nu poti fi cuprins de deznadejde. Poti alege sa fii in compania unor oameni dragi si de incredere. 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poate sa fie dificil sa rezolvi orice azi. este o rezistenta destul de mare care face sa fie dificil sa actionezi total conform planurilor facute. Astazi nu e o zi buna sa te certi, lupti, ciondanesti cu nimeni, indiferent de motiv. Daca lucrurile nu ies asa cum le vrei tu, nu forta, nu impinge. O abordare de forta nu face decat sa agraveze lucrurile si sa le faca sa fie mai rele. Ai nevoie sa practici si compromisul ca sa mentii armonia. Intampina Noul An cu flexibilitate ca sa ai parte de pace cu cei din jur !

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Emotiile intense tind sa domine scena zilei de azi. Nu face nimic cu jumatate de masura. Este momentul sa dai totul sau nimic. Ai puterea sa ajungi la esenta oricarei situatii si nu ezita. Daca intampini opozitii, ramai puternic. E o lectie valoroasa de invatat azi. Daca esti sincer cu tine insuti, nu ar trebui sa intampini niciun obstacol pentru ce ti-ai propus. Intra in Noul An cu tarie de caracter si incredere !

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Exista o intensitate coplesitoare a acestei zile care sa iti faca dificila misiunea de a mentine pacea. Opinii puternice si emotii curajoase ies si se izbesc in contextul acestei zile festive. Te-ai putea surprinde in mijlocul unor forte conflictuale daca nu esti atent. Fii sigur ca ai grija de tine si de nevoile tale mai intai, apoi te poti preocupa de altii. Intampina Noul An in stare de calm interior, indiferent cine ce zice in jurul tau !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO